Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V městečku Lucky Town se před časem usadil malý chudý cirkus, v němž účinkují pouze čtyři akrobaté. Ti však dokážou pravé divy, a proto si je místní lidé velmi oblíbili a nedají na ně dopustit. A právě mezi tyto hvězdy manéže jednoho dne vpadne Cat Stevens, který se snaží uprchnout Finchovi, největšímu grázlovi v okolí, a jeho mužům. Cirkusáci raněného muže ukryjí ve svém karavanu a ochrání ho před pronásledovateli. Tím se však zapletou se do nebezpečné hry s Finchovými zabijáky. A jejich odveta a na sebe nenechá dlouho čekat. Zákeřně zavraždí nejmladšího z akrobatů, jenž náhodou zůstane na okamžik sám. Cat, který se jakž takž zotaví, proto Hutchovi navrhne, že mu na oplátku pomůže dostat Finche. Spolu se šerifem pak nastraží na všechny lotry důmyslnou léčku. Ovšem ještě dříve, než zločinci skončí za mřížemi, dostanou od Cata a Hutche pořádně za vyučenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě hodně překvapil a to tím, že se nejedná o klasický film dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Není tu v podstatě nic komediálního ani bláznivého. Všechno se tu tváří hodně drsně a vážně. Pomalé tempo příběhu jsem nepovažovala za problém. Dokonce mi tenhle styl vyprávění vyhovoval. Nikde není psáno, že by měl být western pouze akční jízda od začátku do konce. Terence Hill tady má úžasně zářící modré očit. Ovšem, to bylo tím, že byl pořád zarostlý a umaštěný a ty oči mu z tváře svítily. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledny diel trilogie vyzera skôr ako nejaky spin-of v ktorom sa Spencer a Hill behom celeho filmu zakazdym len na chvilu mihnu. Asi zo znamosti s reziserom. Zapletka sa venuje cirkusakom, ktory pridu na pomoc obyvatelom mestecka, ktore terorizuje miestny zbohatlik, ktory chce zbohatnut este viac. Ma to serioznu atmosferu ako prvy diel, ale ovela menej zaujimavu zapletku a vzhladom na castu absenciu dvojky BS/TH je film k neprezitiu nudny. Vysledkom je najhorsi film, ktory som s nimi doteraz videl. 2/10. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl ze Spencer-Hillovské vážné westernové trilogie a také díl nejslabší. Děj prakticky neexistuje, stejně jako návaznost na předchozí díly, celý příběh se točí nejprve kolem cirkusu a poté kolem vykořisťovaných zlatokopů, ale ani jedno není vůbec zábavné. Ani ta závěrečná přestřelka nestojí za moc. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Největší podivnost této legendární dvojice. Vše pohřbívá zmatená režie a absolutně děravý scénář. Ale i přesto jsou zde určité části které fungují velmi dobře. Chtělo to jen nějakou smysluplnou zápletku a dát prostor ústředním bouchačům. Potenciál zrzavého Eastmana zůstal tak naprosto nevyužitý:-)) A komedie to skutečně není. Ale přesto je to koukatelné a rozhodně zajímavé. ()

Heavyman

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Budem a Terencem co jsem kdy viděl. Kde byl nějakej švih co jejich filmy mají a o ději ani nemluvím. A do toho ti odporní liliputáni ty mi to zhnusili úplně nejvíc, ještě jsem nikdy neviděl tak hnusný liliputány. Málem jsem zapomněl a taky nejhorší dabing s touhle dvojkou co jsem slyšel....to snad namlouval všechny jeden člověk a jen si občas přidržel nos, aby to znělo trochu jinak. Je neuvěřitelné, že hned o rok později vznikla Pravá a levá ruka ďábla, což považuji za jejich nejlepší film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve španělské Andalusii na místech: Desierto de Tabernas a ve studiích Fort Bravo Cinema Studios / Texas Hollywood a Mini Hollywood v Tabernas. Dále se natáčelo ve studiích v Římě: Dino De Laurentiis Cinematografica Studios a Elios Film. (noelcoward73)
  • Překlad českého distributora není příliš trefný. Boot Hill neznamená v tomto případě Kopec bot, ale tzv. „hřbitov obutých“, jak byly na divokém západě označovány hřbitovy pistolníků, kteří zahynuli v souboji a tedy zemřeli obutí. (Landauer)
  • Woody Strode (Thomas) získal za 10týdenní natáčení 75 000 amerických dolarů, což je velký skok oproti filmu Profesionálové (1966), kde si vydělal za týden jen 1 000 dolarů. (noelcoward73)

Reklama

Reklama