Reklama

Reklama

Virtuální zbraň

  • Česko Tajná zbraň (více)

Obsahy(1)

To pravé letní vedro sem tam schladí přímořský vánek, když detektiv Marvin přijíždí na letiště v Miami vyzvednout svého bývalého partnera Skimsa. Ten přiletí z Washingtonu jako zvláštní agent pověřený tajným úkolem zlikvidovat teroristický počítačový gang. Již cestou z letiště je pronásleduje černá dodávka, ze samopalů maskovaní teroristé... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (14)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Film se pouze skrývá za rouškou komedie, proto je nasazen herec Terence Hill. Ale pozor, ve filmu si pozorný divák může povšimnout, že se jedná o tajnou zbraň, kterou by rád uvítal ve svém zbrojním arsenálu, aby se cítil vůči okolnímu světu trochu bezpečněji. Jak s ní zacházet, to je taky v tomhle filmu pro bystré domácí vojenské kutilstvo. (7. 3. 2011) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

bohužel to není už co bývalo.ale pořád tam je tenstarý dobrý hill a jeho trdlíkování.tři ze soucitu a obdivu jeho staré tvorby a vůbec jeho samotného. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda z nostalgie za Terenca, inak je to čistý odpad. Akcia nula bodov, humor nula bodov, Terence ako kybernetický duch, ktorého vidí len ten, kto ho má rád a dievča, ktoré mu pomáha dolapiť teroristov... proste otras. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Terence Hill není Bez Buda Spencera tak průrazný jako když ještě hráli spolu. Kdyby se to toho dali spolu, mohla by z toho být slušná komedie. Takhle je to jen smutný průměr.... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Úvod bol celkom svižný a dobre sa pozeral. Avšak spojenie detektíva Skimsa ako výplod viery a modernej techniky mi už moc nesedel. Je to jeden s filmov, kde sa Terencovi moc nechcelo predviesť jeho herecké umenie. ()

kyLuke odpad!

všechny recenze uživatele

Terence Hilla mám hodně rád a proto mě mrzí , že tento film musím hodnotit tak nízko , ale tohle je jeden z deseti nejhorších filmů , jaké jsem viděl ! Kazila to hlavně příšerná režie a ta nejhorší hudba , kterou jsem slyšel . Ale na rozdíl od srovnatelného "Otce naděje" má tenhle film aspoň jeden klad - Terence Hila ! Ano , on je jediný klad filmu a nebýt jeho , spadl by tento film až někam dolů , do neuvěřitelného černa . Příšerné !! ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Terence Hill jako hologram. Něco jako A.J. Rimmer z Červeného trpaslíka. Ale není to taková zábava. A ty počítače ve filmu jsou fakt obstarožní. Dávám 2 hvězdy. ()

RomanL 

všechny recenze uživatele

Bohužel, Terence Hill jako virtuální holografický policista je už trochu moc. Ty dvě hvězdičky jsou jenom proto, že ho mám rád. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Stále skvělý Terence Hill, i když je mu už skoro 60. Bez něj by tento film nestál za moc, ale díky němu 75% a 4 hvězdičky. ()

Bohdy67 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ani na tu jednu hvezdu to nebylo... Filmy jako tento je plytvani materialem, praci hercu a celeho stabu...Proste des, bes 6% ()

Adlers 

všechny recenze uživatele

Nakrútené to je podľa mňa katastrofálne..napr. tá auto naháňačka hneď na začiatku - jasne vidieť, že sa tam hrali s hračkami... U mňa 2* - len čisto preto, že tam hrá Terence..inak nula bodov. ()

Reklama

Reklama