Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

sud 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film dvojice Bud Spencer - Terence Hill. Když jsem to viděl prvně, smál jsem se, až jsem upadl na zem. Nejlepší je scéna kdy Bud Spencer dělá hluchoněmého. P.S.: Neodmyslitelnou složkou filmů této dvojice je skvělý český původní dabing. A u tohoto filmu to platí dvojnásob. S původním dabingem (Skopal + Schánilec) za 93%, s tím novým, který zabil polovinu hlášek, sotva za 60%. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů této dvojice, který obsahuje plno rvaček, skvělých hlášek a výborná je i ústřední melodie. Nudit se tedy určitě nebudete. Film však musíte vidět s původním dabingem ČT, kde v hlavních rolích dabují Svatopluk Skopal a Jan Schánilec. Novější dabing film totálně zničil, hlášky jsou ubohé a neustále přeskakuje hudba. Opravdu je to až neuvěřitelné, jak se dá skvělý film zprasit. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Policajna akademia s dvojkou neschopnych kriminalnikov Hill/Spencer, ktory sa proti svojej vôli stanu policajtami a do konca sa snazia nieco vyparatit, aby ich konecne vyhodili. Dockame sa mnozstva zabavnych epizodiek a hlavne spickovo prevedenych bitiek. Do toho do zblbnutia hra chytlavy soundtrack. Takze nuda nema sancu sa dostavit, pretoze sa neustale nieco deje. Mne uz ale predsalen viac sedia tie filmy tejto dvojky, ktore maju aj nejaky suvislejsi pribeh, ktory postupne graduje. Po par minutach sa mi zdalo, ze sa dookola strieda bitka, kratka vtipna etuda, zase bitka, zase etuda a tak dookola az to zacalo byt monotonne. Ani charaktery ustrednej dvojky nie su nejak vyraznejsie definovane. Spencer sa furt mrači a Hill sibalsky usmieva. Vlastne som ani prilis nepochopil, preco sa tie dve postavy dali dokopy, kdze nemali nic spolocne a len si liezli na nervy. Vysledkom je bezdejova komedia plna bitiek a humoru, ktora fanusikov tejto dvojky rozhodne potesi. 7/10. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé jednoho letního večera v roce 1995. Do dneška si pamatuju, jak jsem pak ještě nadšeně vyprávěl svýmu bratrovi, jaká to byla hrozná prdel a že může litovat, že to neviděl, aniž bych v ten okamžik tušil, že za chvilku se mi stane poměrně dost brutální úraz a já se ještě téhož večera projedu sanitkou a budou mě sešívat na chirurgii... Pak jsem ten film ještě několikrát viděl po X letech a měl jsem z toho vždycky takovej zvláštní pocit. Myslim, že na tenhle film do smrti nezapomenu. Jinak podle mě je to jeden z těch lepších filmu s dvojicí Spencer & Hill, ale já na něj mam docela nepěkný vzpomínky. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších Spencerovek&Hillovek, samozřejmě s se starším dabingem, kde byly parádní hlášky, oproti novější verzi. Celkově film krásně ubíhá. ,,Řekni to radši ty, máš silnější hlas!" ,,Chceš žvejkačku?" ,,Jakou máš?" ,,Formaldehydovou." • ,,Nechte ho bejt, je retardovanej!" •  ,,Už mi zbyla jenom vanilková!" • ,,Blázníš? Jsem odkojenej whiskou!" ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)

Reklama

Reklama