Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stádo dobytka necháva Don McGow (Peter van Eyck) na starosti svojmu mladšieho bratovi a odchádza. Keď je stádo ukradnuté, obviňuje sám seba, a hľadá zlodejov, ale ani vo sne netuší, že práve za tým je jeho mladší brat Larry (Terence Hill). (westerns)

Recenze (5)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Jeden z řady západoněmeckých béčkových westernů 60. let. Hlavními postavami jsou tu dva bratři, rančeři. Mladší, ambiciózní a horkokrevný (Terence Hill) zmizí po čtvrt hodině a ukáže se až v úplném závěru v souboji na kolty se svým starším bratrem. Western natočil slovenský Žid Leopold Lahola v Chorvatsku, ale nedokázal ani využít romantiku tamní krajiny. Děj je neuvěřitelně statický, bez akce, bez nápadu, bez romantiky i bez výrazných hereckých postav. Velmi slabé tři hvězdičky, které dávám z nostalgie a sympatií k eurowesternu tohoto období. Mayovky Haralda Reinla jsou proti tomu ovšem úplné skvosty. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zlákat jménem Terence Hill, moc si ho neužijete. A vlastně si ani moc neužijete tento western, teda alespoň mě to nějak neoslovilo. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších westernov, aké sa dajú vidieť, porovnateľný s Gojkovými trhákmi. Veľmi slabučký príbeh, kde každému divákovi je od začiatku jasné, kto je Killer Kid, len hlavný hrdina na to nedokáže celý film prísť. Prestreliek je ako šafránu, zato hlavný hrdina sa tu vykecáva ostošesť. A najväčšie faux pass je obsadenie starého van Eycka do úlohy, kde jeho brat Terence Hill je o 28 rokov mladší a dokonca aj jeho otec Walter Barnes je o 7 rokov mladší. Keď stoja oproti sebe a hovorí mu otče, tak sa nejde nesmiať, lebo Barnes tu na 90 rokov určite nevyzerá :-D A ešte aj príšerný SK dabing, kde je McGow premenovaný na McDow ale k takému filmu by bolo zbytočné robiť kvalitnejší dabing. Inak Terence je v titulkoch uvedený na prvom mieste, ale je tu sotva 5 minút, aj on si asi povedal, že viac času tomuto škváru neobetuje. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý western Made in Deutschland, so starým nesympatickým sivovlasým dedom v hl. úlohe, ktorý sa hrá na vyšetrovateľa. Závereční "bitka" s "rovnako-starým" otcom to len podtrhla. Kam sa to hrabe trebars na mitičovky. Ale Terence Hill ušiel, aj začiatok vyzeral na niečo lepšie. A slovenský dabing (z roku 1994) som nemohol odmietnuť. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Takové ospalé, odpočinkové a ani moc dobré. Pár zlosynů se prohání na chorvatských pláních a hraje zde i Mario Girotti as. Terence Hill. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama