Reklama

Reklama

Tektonické desky kolem Evropy praskají, šíří se lavinově zemětřesení, v Evropě dochází k erupcím sopek, ale zároveň k prudkému poklesu teploty. Plukovník Steve Foster letí do Evropy se svou novomanželkou Lacey navštívit své děti Taryn a Ryana, kteří jsou v Paříži. Původní výlet sevšak mění v záchrannou operaci... (TV Barrandov)

Recenze (9)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To už byla lepší podívaná Sharknado :-) Ve filmu 100 BELOW ZERO bylo všechno na nic. Musel jsem film přetáčet místy zrychleně, jinak bych to nevydržel. Dva sourozenci neustále padají a leží na zemi a poslední scéna: skok z Eiffelovky do vrtulníku, to už bylo i na mne moc :-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Můj mozek si oddechl, vypnul, ale nezdechl" Nečekal jsem nic, protože Asylum. Jen zapnutá tv coby křoví při malování. Hvězda za pár momentů, které potěšily, např. divoce prosakující Eurotunel pod kanálem La Manche, kožich typu "ukradli nám co jsme si ukradli, teď nám zmrznou kozičky" nebo závěrečnou opičí lanovku z Eiffelovky na vrtulník (místo aby do vrtulníku nastoupili normálně na zemi :-)). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Polehoučku nudná atrapa hoven. Natočim jak venku sněží a budu kecat do vysílačky hovna a zveličovat jednu vločku sněhu na autě a mám větší katastrofickej film než tohle. Co na tomhle bylo akčního? ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo uz aj na mna vela,hotova katastrofa po kazdej stranke,jedine,co stalo fakt za pohlad,boli prsia herecky Sary Malakul Lane,sice ich tam priamo neukazala,ale je zjavne,ze ich ma velke...:-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Před časem jsem hodnotil odpadem. Ale od té doby jsem viděl spoustu dalších "katastrofických filmů" made in Asylum a musí být k tomuto přecejenom shovívavější. I přes takové perly, jako bylo tělo uvězněné pod lehoučkou poličkou, načež musel hrdina přemýšlet, jak obelstít všechny fyzikální zákony a svou sestru zpod té poličky vysvobodit. I přes liduprázdné ulice Paříže, které se povedlo zřejmě evakuovat během půl hodiny. I přes jednoho inženýrka, který spolu s jedním generálem (který se ještě stihl vykecávat) zachraňuje v kanclíku s jedním notebookem celou severní polokouli. I přes otravné neustálé padání hlavního hrdiny. Na druhou stranu musím uznat, že trocha té katastrofické atmosféry se do filmu přecejenom dostalo, dialogy sice byly tupé, ale vše zachraňoval (ano, zachraňoval hlavní hrdiny, ale i celý film) ledově klidný armádní důstojník se svou naprosto pohodářskou vysmátou novomanželkou. Takže vezmete-li na vědomí, že celá Evropa, kterou je třeba zachránit, se skládá zhruba z 10 lidí a zcela prázdných ulic Paříže, můžete si to jako oddechovku v pohodě dopřát. ()

Muff odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, viděl jsem jenom pět minut, ale myslím, že v nich bylo všechno. Minimum triků, jenom se tam furt všichni třásli zimou, běhala tam nějaká kozatá pipka se svým nabíječem, pak na ni spadl regál s věcma a nabíječ, který měl IQ tak 0,1, místo aby z regálu pár věcí vyndal, než se ho bude snažit zvednout, přelomil dřevěnej trámek, jak se s tím snažil pohnout, takže jako že napětí než najde pořádnou trubku, větší než je on sám ... ()

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být katastrofický film, tak já jsem čínský bůh srandy! Protože té srandy tady bylo opravdu hodně, ale taková ta sranda z trapnosti. Myslím, že i průměrně vyhlížející orangutan by natočil lépe působící film. Když si nikdo nedá záležet ani na tom, že tam běhá slečna v krátkém tričku, když je venku minus kolik stupňů (a jako že asi zima je, když mrzne nábřeží a rampouchy jsou jak blázen) a světe div se, biologie zde očividně nefunguje! Kde jsou nějaké masky na rtech, na obličeji, třesoucí se hlas, aspoň trochu třesoucí se ruce. Tuhle etudu kdyby mladá herečka předvedla někde na herecké škole, šla by nejbližšími dveřmi. Pan otec s novomanželkou působili, jako by byli na líbánkách, pohoda, klídek, jen ta zima no... Na pobavení dobrý, ale to je asi tak vše. ()

Reklama

Reklama