Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Jo, to byly časy... Do kina jsem chodil několikrát týdně a užíval si Lucky Luka a nebo filmy s Budem Spencerem a Terencem a Hillem... Chtěl jsem být jako oni... ale rychlejší, než svůj vlastní stín, jsem nikdy nebyl... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto uz fakt nie. Ono uz posledne filmy Terence Hilla neboli kulty svetovej kinematografie /Supercops of Miami, Dvojnici/, ale budiz - napliaskal som im subjektivnych 5 hviezd a tusim 90 %. Co sa vsak porobilo tuna, na to nemam slov. Humor je samoucelny, Terence Hill po 50 -ke sa uz len trapil. Ne, ne, Lucky Luke, Extralarge a ani Big Many ma neoslovili. 10 % ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Moc som sa teda nezasmial, respektíve vôbec. Pre mňa je to taký slaboduchý humor. Ku všetkej úcte k Terencovi Hillovi je toto jednoznačný podpriemer. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

"Občas se stává, že se objeví muž, který je tak velký jako jeho sen …“ aneb zlaté časy Divokého západu podle Terence Hilla. Není to zrovna třeskutá akční komedie k popukání, spíš jen taková poklidná, nicméně sympatická, vtipná a prosluněná hříčka. Abych nezapomněla: 1* přihazuju za Jolly Jumpera. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Film uvádějící stejnojmenný seriál a celkem slušně povedený. Je to spíš parodie na westerny, spousty klasických témat je tu vtipně okomentováno vypravěčem "koněm" a zparodováno v jednotlivých scénách. Tempo filmu je ale strašné, stříleček málo, bitka s Hillem vůbec žádná! Přesto to má své osobní kouzlo. A na to, že Hill měl v době natáčení 52 let, vypadá stále dobře. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Po velmi dobrém začátku se objeví v městečku Terence Hill a film paradoxně přestane být zajímavý. Vím že rád ležérní, ale malinko to přehnal. 2,5/5 ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Cval Pierota prérie, v laskonkovém. Pod Amorovým lukem. Culí se na salonní, culíkatou krás(k)u za lučním pultem. S cool koltem. Bere si do ruky. Pluky, klubka uličních vykuků, co hází kameny do oken, klacky na chodníky. Vytahují cibulky cvrkotu rozkvétajícího městečka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nápadité jako v kreslených komiksech. Stylizace se prostě povedla přenést i do hrané verze. Vtipy jsou hodně fajn (nejradši mám asi ten s malováním na obličej) a podtrhují je známé italské tváře. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na Terence Hilla jsem se zaměřoval zejména na jeho chrup, neboť mi neustále tanula na mysli případná věta ze Slovácka sa súdí "Kača Prútkova byla robka trochu obstarší (řezaly sa jí po třetí zuby!)". Děj nemá smysl hodnotit, jednalo se o koninu vyprávěnou koněm, a protože u koní oceňuju jen salám, a né scénáristické schopnosti, nijak mě to nenadchlo. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nejlepší částí filmu stejně bude úvodní legendární písnička s jízdou po bílém písku, žvýkáním se syslem, fotka s Jolly Jumperem a samozřejmě souboj s vlastním stínem... ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je pravda sympaťák, ale ta nuda, ta nuda. Snahy o vtipnost vyšly z 90 procent spíše v úsměvnou trapnost. Kdo mě naopak dostal byl Luckův kůň. Bělouše sice moc nemusím, ale to co koník předváděl, bylo opravdu skvělé a děravý kloubouk dolů. Hill natočil pěkné exteriéry, ale scénář zůstal trestuhodně prázdný a scéna oči alá Leone to fakt nezachrání - jen vynikne propastný rozdíl. Z předchozího je "poměrně jasné, že volím radší animové Lucky Luky. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jedna z hodně znýmých záležitostí, u které už ale tak trochu bylo vidět, že už nění Terence Hill tak ohebný jak by se slušelo. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tenhle film milovala, ale s postupem času, když člověk dospívá, vidí spoustu věcí jinak. Lucky Luke je fajn western, který v sobě skýtá prvky humoru, přesto je jasné, že o mistrovské kvalitě se mluvit nedá, a někdy jsou ty fóry dost vynucené. Aleee i tak bude T. Hill už asi na věky můj Luk s modrýma očima, výbornou melodií a se šílenými zvířaty =) 3,5 * Určitě. ()

Reklama

Reklama