Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o pilotní díl seriálu Šťastný Luke (od r. 1992) a zároveň o samostatný film. (mar48)
  • Ve filmu si měl zahrát i adoptivní syn Terence Hilla, Ross. Tehdy ani ne sedmnáctiletý mladík se vracel do školy, když jeho auto dostalo smyk na náledí a narazilo do stromu. Ross byl na místě mrtvý. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Novém Mexiku, Coloradu a Arizoně. (NiaWolf)
  • V záběru, kde se plíží puma poblíž spícího Lucky Luka (Terence Hill), se jednalo o divokou pumu. Vedle Terence Hilla umístili flákotu masa a poradili mu, aby se nehýbal. Puma si ho díky tomu nevšímala, nicméně později zaútočila na kameru. (NiaWolf)
  • V scéne, keď Luke (Terence Hill) cvála späť do mesta, aby obyvateľov varoval pred Indiánmi, znie soundtrack z filmu Posledný súboj (1966). (ČSFD)

Reklama

Reklama