Reklama

Reklama

Soudkyně Judy

(seriál)
  • USA Judge Judy

Obsahy(1)

Očekávejte na svých obrazovkách spravedlnost s pevnými postoji. Představujeme vám nejznámější soudkyni v USA Judy Sheindlinovou, dohlížející nad reálnými případy se skutečným vyústěním.
Soudkyně Judy je známa svým otevřeným, nesmlouvavým a racionálním chováním v soudní síni. Za jejímy vtipnými replikami a zábavným zevnějškem se skrývá schopnost vyřešit spory a dostat se přímo k jádru věci. To jí umožňuje poskytnout důležité rady a životní směr těm, kteří ztratili kontrolu nad svým životem. Pomáhá zacelit rány postiženým rodinám a obětem nespravedlnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Tak, dnes to nebude ani seriál, ani film, ale TV show, kterou občas namátko sledovávám na CBS Reality. » Pozitiva: Jako vždy u těchto pořadů, zajímavé a vzájemně odlišné případy. » Negativa: Zlatá slovenská Soudní síň... Samozřejmě je to všechno nahrané, ale proboha, kdyby se mnou mluvila nějaká soudkyně jako s odpadem, sám bych to nerozdýchal. Otázkou je... tohle se opravdu může/mohlo? Protože jestli to má odrážet praxi, tak setkat se v čele soudu s takovou (cenzurovaný výraz), která v jednom kuse zvyšuje hlas, uráží a nebere si žádné servítky, je o nervy. » Subjektivně: Lidi tu hodnotí kvalitní a zajímavé české/slovenské pořady z prostředí soudních síní odpady, ale na tohle nahází 36% (díky mně, předtím 38%)? No, jak myslí. » Mé hodnocení: 15% - Chcete-li vidět takovýto pořad, kde se soudkyně chová jako nevymáchaná *píp*, rozhodně si přijdete na své. » Viděno: V nočním vysílání na CBS Reality. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Príde mi to ako predchodza slovenskej verzíí Súdna sieň. Sudkyňa sa ksichtí ako keby žrala citrón. Postavy sú umelé a celé je to na prd. Príbehy sú krátke a dosť fádne a bežné, možno v USA je to napínavé dĺžiť 500 babiek. Ale ak má človek rád našu Súdnu sieň treba si pozreť aspoň 1-2 časti. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Já tu ženskou žeru, co slovo, to totální hlod. Teď vážně, zázrak to není, ale podívám se docela ráda. Člověk se trochu zorientuje v americkém soudním systému a navíc se utvrdí v tom, že peníze se nepůjčují nikomu a za žádných okolností, ani nejlepším přátelům, rodičům nebo dětem. ()

Kackucka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, kdybych měla stát před takovouhle soudkyní, tak mě na mou věru zavřou, protože bych jí musela rozbít tu její kebuli. Nemá to štábní kulturu, jen tam po lidech řve a uráží je. Buranka v černém spacím pytli. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, co vše se tam řeší za blbosti. Na druhou stranu to umí být i trochu poučné. Podle mého to koukatelné je, ale žádný odvar. ()

contreras odpad!

všechny recenze uživatele

Předloha k ostatním fake-reality soudům. Víc reálný jsou snad i rychlý prachy nebo zápasy WWF :) jinak je celkem prima znát tuto show, protože je parodována v téměř každém animovaném seriálu z americké produkce. ()

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Ňo, takže asi takhle... Aby jste pochopili tento pořad, musíte pochopit Americkou blbost... Která je nekonečná, a bohužel mám ten dojem že už nějakou dobu prorůstá i do Českých končin... Ňo, věřte nebo ne, ale Američané jsou nejhloupější vyspělý národ na světě. Ňo, a tak věřte nebo ne, ale Americkým národním sportem je se o něco soudit, a věřte nebo ne, ale většinou se soudí o hovna. (O něco nad čím zůstává selský rozum jen stát). Kdo z vás někdy koukal na "starou Judy" (epizody z devadesátých let) tak ví o čem je řeč... Ňo, a tak věřte nebo ne, ale člověk který takovéto "případy" musí řešit, by měl mít určité předpoklady... Judy je velice inteligentní a empatická, zároveň ale protivná a chladná, velice sarkastická a tak trochu psycholog... A jaký je tedy závěr?? Amerika, náš vzor, nejsou nablýskaná auta, drahá elektronika, fast food, nebo značkové tenisky... Kdepak přátelé! Je to debilita! ()

Reklama

Reklama