Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Recenze (198)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Představte si svět bez čísel! Tak takhle zachraňují svět v téhle komedii Spencer a Hill. Je to zajímavý nápad a nejlepší scéna je ta v motorestu, kdy se před užaslými zraky těch dvou loučí manželky bossů, kteří jedou na "pohyblivej hajzl", slovy: DRŽÍM JIM PALCE, DOUFÁM, ŽE TO TENTOKRÁT DOKÁŽOU! :))) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jediný problém tohoto filmu s Budem a Terencem je ten, že v něm není nic vysloveně ikonického. Hudba - klasická. Námět - tisíckrát omletý. Bitky - netřeba komentovat. Ale víte co? I kdyby hráli v dokumentu o lenochodovi, pořád bude radost na ty dva pohromadě koukat. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Agent 007 se kdesi zdržel, takže ho dík nepravděpodobné záměně musí zastoupit výtržníci Spencer a Hill. Zdá se, že stojí proti zločinecké organizaci, s níž si nezadá ani Spectre. Fabule je tak roztomile pitomoučce načrtnutá, až si zaslouží slitovné odpuštění. Tady se nehraje s plány v plánech, tady se jednoduchými, nesmyslnými můstky postrkuje děj od mlátičky k mlátičce přes honičku zase k mlátičce. Hill a Spencer "hrají" tresť svých letitých kreací - nemá smysl, aby se jejich postavy jmenovaly jinak než oni. Taková hloupost, až je mi skorem milejší než bondovky, které usilují o sofistikovanost. Většinou ji nezískávají, ale přichází o smysl pro humor. Ten je tady přítomen, byť povětšinou na úrovni facek. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalšia parádna jazda s miestami až neuveriteľne zosynchronizovanou buddy dvojkou Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát ladená do vydareného špiónskeho obleku, s množstvom scén, na ktoré nezabudnete ("To nie je môj kamión!" - "Ale ani môj!"). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt husta komedie, u ktery jsem se dost pobavil. Mame tu i nejakou tu kriminalni cast pribehu, takze se to da trochu povazovat za parodii na Bonda a hlavni zaporak chce i originalne znicit svet. Nejlepsi jsou sceny, kdy Hill pouziva brichomluvectvi a pak scena pred zachodem, ale bavil jsem se prakticky u vsech scen. Navic ma film chytlavou hudbu a je pekne sviznej. A hvezdicka navic za Hilla a Spencera, ale to je prakticky v kazdym jejich filmu, protoze vzdy sou sympataci. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

''Slyšel si to Dougu hledají dvě mrtvoly. Pokud hned nevypneš ten maják, tak jednu z nich najdou hned :)!!'' Co více dodávat, zkrátka Spencer a Hill, takže záruka, že se určitě nudit nebudete. Po Sudá a lichá nejlepší komedie s nimi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás, nepište do zprávy, že jsem měl zpoždění." Falešní agenti Steinberg a Mason mě bavili a na své pravé podřízené vůbec nic špatného do zprávy nenapsali. To se cení. Jen ta tradiční fackovaná mi tentokrát nepřihrála nějakej ten nezapomenutelnej úder, ale viděl jsem nejlepší záchod ve městě, "kvalitní" agentský vynálezy a dost mě mrzí, že "ďábelský" gangster K1 dostal toho na Aljašce, v Havaně a podobně. Určitě to byli skvělí chlapi a na tom monitoru zhasli naprosto jedinečně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu radit, tak raději nechoď.. Jsou a jmenují se Hill & Spencer. Populární italští klauni-mlátiči se jako obvykle drží zavedené šablony spočívající v něčí záměně, stoickém klidu za všech okolností a v mlaskavých pěstních výměnách, což je v případě Jdi na to na udržení zábavy v minutách zoufale málo.. Už mi není let, abych se u jejich filmů náramně bavil a hlavně, začínám docházet k šokujícímu zjištění, že jejich takřka identické kopie z filmů o Šimonu a Matoušovi jsou vlastně lepší než originál. Sakra, kam mi zmizela čísla..!? ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film z dětství. Nespočet hlášek, dobře vymyšlený scénář (hlavně pokud je divákovi 10 let), kultovní dvojice - to mi stačí ke štěstí. Aktualizace 30.01.2019: Tenhle film pořád funguje! Což se o všech filmech téhle dvojice fakt říct nedá. Film jsem viděl na VHS a v televizi fakt hodněkrát, ale naposledy snad před 10 lety, tak jsem si ho teď pustil znovu, no a pořád ještě mě dokáže pobavit!! Má snad James Bond někdy dovolenou?? ()

sud 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Ale co bůbec lze ještě napsat? Skvělé rvačky a neodolatelné hlášky ("Tady máš pytlík na zvracení"-"Nech toho, to je tak pro psy.") Sežeňte si film se starým dabingem, který udělala kdysi ČT. Ten nový dabing není nic moc. Terence a Buda v něm sice mluví stejní jako v tom starém dabingu (tj. Trávníček a Schánilec), ale ostatní postavy jsou namluveny povětšinou nevýraznými neznámými hlasy. Tento nový dabing pochází od nějaké Pardubické dabingové společnosti, která kdysi skvěle nadabovala "Posledního Mohykána", ale tohle se jim moc nepovedlo. Nechá se to snést, jsou i horší dabingy, ale ten z ČT je o dost lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Má to několik velmi dobrých momentů, například příjezd zámožných Texasanů do hotelu a naprosto samozřejmý nástup na vozík pro zavazadla, ale jinak je Jdi na to dost možná úplně nejhorší film Buda Spencera a Terrence Hilla, jaký jsem viděl. Dodnes mi unikal a o nic zásadního jsem nepřicházel. Z řady momentů je poznat, že měla vzniknout parodie na špionážní filmy (napovídá tomu i "bondovská" hudba), ale příliš se nezadařilo. Humor přeprala trapnost. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer ve filmových dobách, kdy ještě nikdo počítačové jedničky a nuly moc neznal. Nebo jinak .. současnost s počítačovými jedničkami a nulami a to jen díky této nerozlučné dvojici, protože nebýt jich, tak už na světě žádná čísla nejsou. Ehm, jako prcek jsem se jim dokázal smát nějak víc než když se na to koukám opětovně dnes .. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Možná jsem od filmu čekal trošku více, ale ono již po tolika filmech co spolu natočili lze jen s těží nalézt jěště něco co by nebylo okoukané. Přesto si nedovedu představit pohodověji ztrávený čas u filmu než sledováním dua Terence a Bud. Dokonce se do filmu vloudila malá vsuvka jako vystřižená z Jamese Bonda. Telefon v botě? Žádný problém. A toaletní papír alias lano by taky nebyl k zahození. ()

Reklama

Reklama