Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (198)

sud 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Ale co bůbec lze ještě napsat? Skvělé rvačky a neodolatelné hlášky ("Tady máš pytlík na zvracení"-"Nech toho, to je tak pro psy.") Sežeňte si film se starým dabingem, který udělala kdysi ČT. Ten nový dabing není nic moc. Terence a Buda v něm sice mluví stejní jako v tom starém dabingu (tj. Trávníček a Schánilec), ale ostatní postavy jsou namluveny povětšinou nevýraznými neznámými hlasy. Tento nový dabing pochází od nějaké Pardubické dabingové společnosti, která kdysi skvěle nadabovala "Posledního Mohykána", ale tohle se jim moc nepovedlo. Nechá se to snést, jsou i horší dabingy, ale ten z ČT je o dost lepší. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Dva týpci v cool-kabrioletu, zloduch s kočkou v klíně a velkým prstenem na ruce, výtah, co gangstery doveze na loď uprostřed moře, to jsou jedny z atributů tohoto zábavného filmu. Jako i ostatní filmy s dvojicí Spencer - Hill, je i tento velmi humorný, plný bitek a honiček, vše s pořádnou nadsázkou. 68% hvězdiček ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o příjemnou, ale ne kdoví jak zábavnou komedii. Bud Spencer a Terence Hill se díky omylu stávají tajnými špiony, získají velké bohatství a zároveň vyřeší zapeklitý případ. Bitek je pomálu, jejich choreografie však potěší, Hill i Spencer jsou stále svěží a dobře se na ně kouká. Překvapí velká pohyblivost Spencera při scéně s čínskými číšníky. Obecně jde o lepší průměr filmografie obou ranařů. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete, ktorý je plný komédií dua Bud Spencer a Terence Hill je "Jdi Na To" jedna z mojich osobných TOP. Prečo? Mám pocit, že je neustále vtipná a okrem toho vždy čakám na scénky: "... až budete psát správu..." . Okrem toho skvelá scénka s manželkami fandiace svojim manželom, ktorí idú na záchod. Treba vidieť, aby ste pochopili. Alebo polícia je na obede. Rozmýšľam čo by som o filme povedal, čo sa ešte nestihlo povedať. Osobne musím ešte okrem Spencera a Hilla vyzdvihnúť vynikajúci výkon, ktorý podal David Huddleston, ktorý sa po druhýkrát dostal do role šéfa tejto dvojky. A tu mu to ide podľa mňa ešte lepšie. Tygr ma vie pobaviť svojimi hláškami. Funguje to skoro perfektne. Toaletný papier je tu absolútne geniálna vychytávka. "Same, kam vy na to chodíte?" Plán zloducha je podľa mňa dosť dobrý a neprial by som si žiť vo svete bez čísel. Nastal by skutočne poriadny zmätok. A v dnešnej dobe ešte o to viac. Takže K-Bomba je celkom desivá zbraň. Obľúbené scénky? Je ich niekoľko. Spencer je prepustený z basy skôr, lebo zaberá veľa miesta a kuchyňa ťahá kvôli nemu nadčasy, reportáž v rádiu, keď idú Spencer s Hillom v kamióne, záchod v Miami, mapa sveta u Tygra v kancelárii, recepčný si zabudol volant v kancelárii (to sa stáva), "To je Hot-dog" , zabijaci, ktorí stále hovoria iba "okey" a mohol by som pokračovať. Ak ste film nevideli, pozrite si ho. Ak ste ho videli, pozrite si ho znovu. Keby som mal povedať problémy, tak by som našiel pár drobností. Niektoré efekty sú fakt mizerné. Keď sledujeme ako sa má K-bomba zraziť s raketou, to sú hrozné efekty, ktoré som nežral ani keď som to videl ako decko. A potom je tu sprej, ktorý robí mužov neodolateľnými. Ale nikdy sa nepoužije. iba na demonštráciu. Škoda. Všetko ostatné je podľa mňa super. Hodnotenie: A ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)

Reklama

Reklama