Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (198)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

První seznámení s touto legendární dvojicí v mých 6 letech. A také jde o poslední film společně s "Dvojníci", který stál za to." Jdi na to" je sice jedna z nejslabších jejich spolupráce, protože se zde vyskytuje málo rvaček, na kterých jsou jejich komedie založené, ale těch málo, co se tu vyskytuje, jsou výborné, hlavně ta se servírováním hamburgeru a následné pokračování v kuchyni a poslední rvačka na lodi byla také povedená. Navíc docela zajímavej příběh, kterej se zamotává, i když je prostinký, tak jde o jeden z nejzajimavějších příběhů, kterej se v jejich komediích vyskytl. Navíc příjemná hudba, opět skvělá banda tupejch záporáků a i hromada povedených hlášek, narážek na filmy s Jamesem Bondem a na další známé filmy o tajných agentech, vlastně se mi zdálo, že jde o parodii na filmy o tajných agentech. Dávám 5*, protože jde o můj první film, který jsem viděl s touhle dvojicí, a i za děj, který je něčím víc, než obvykle. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát všech *****, protože tomu nemám co vytknout. Tenhle snímek s dvojičkou Bud Spencer & Terence Hill beze zbytku splňuje má očekávání, které bych na "jejich" bedra nakladl :) Tady se podobně jako u Jestli se rozzlobíme, budeme zlí také rád a od srdce zasměju, nehledě k tomu, že film má spád, nenudí a ona i zápletka není vůbec špatná. Reakce doktora na 'rekonvalescenci' zmlácených individuí z baru: "To by bylo lehčí udělat z játrové paštiky znovu játra." :-D ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna vůbec z těch nejlepších komedií se Spencerem a Hillem. Při pozorování těchto dvou člověku připadá, že snad ani nestárnou. Sice je bitek již o něco méně, ale vše je nahrazeno vtipnými scénami jako výslech chlapa od hotdogů nebo scény na recepci hotelu. Prostě i po tolika letech spolupráce téhle dvojice, to stále funguje. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film Sudá a lichá byl výborný stejně jako Dva výtečníci. Ovšem Jdi na to mě ovšem zase tak moc nebavilo. Výborné fóry tu ale jsou. Například šéf CIA získává informace o tom, jak Fidel Castro vyměšuje, jakou má stolici, krevní tlak či puls. Také vidíme novinku v podobě toho, že ženská zmlátí T. Hilla. Tato dvojice ale, myslím, nenatočila špatný film. Na druhé straně jich natočili společně dost na to, aby se dalo srovnávat. A námět je už mnohokrát otřískaný. Ani co se týče bitek a dalších atributů film s ničím objevným už neměl moc šancí přijít. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)

Reklama

Reklama