Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (198)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Možná jsem od filmu čekal trošku více, ale ono již po tolika filmech co spolu natočili lze jen s těží nalézt jěště něco co by nebylo okoukané. Přesto si nedovedu představit pohodověji ztrávený čas u filmu než sledováním dua Terence a Bud. Dokonce se do filmu vloudila malá vsuvka jako vystřižená z Jamese Bonda. Telefon v botě? Žádný problém. A toaletní papír alias lano by taky nebyl k zahození. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt husta komedie, u ktery jsem se dost pobavil. Mame tu i nejakou tu kriminalni cast pribehu, takze se to da trochu povazovat za parodii na Bonda a hlavni zaporak chce i originalne znicit svet. Nejlepsi jsou sceny, kdy Hill pouziva brichomluvectvi a pak scena pred zachodem, ale bavil jsem se prakticky u vsech scen. Navic ma film chytlavou hudbu a je pekne sviznej. A hvezdicka navic za Hilla a Spencera, ale to je prakticky v kazdym jejich filmu, protoze vzdy sou sympataci. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film TaB. Bud a Terence si tentokrát hrají na tajné agenty a mají k tomu skvělou technickou výbavu jako je nepřetrhnutelný toaletní papír. Agent Steinberg je navíc břichomluvec, takže spolehlivě ochrání svět před šíleným Jedničkou a jeho Kábombou. Skvělé vtipy, nepřekonatelné finální bitka na lodi a hlavně úžasné auto s kravími rohy. Má nejolíbenější scéna je hned ta na začátku, jak je zastaví policie a Bud zjistí, že kamion, ve kterém jedou ukradli, ovšem Trece je zachrání... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní a hlavně dobře ujetá komedie s mou oblíbenou dvojicí. Tenhle film patří mezi moje nejoblíbenější. Jediné co mi na tom vždy trochu vadilo, byl ten závěr. Jinak si ovšem Barboni coby režisér nevedl vůbec špatně. Za to však může vděčit především dobře napsanému scénáři a výkonům Spencera a Hilla, kteří si natáčení doslova užívali. Na druhou stranu však musím zas podotknout, že ty pěstní souboje mě zas až tak nebrali (kromě té na začátku v bistru – ta byla super). Nicméně podobné oddechovky si vždycky rád pustím znovu. I díky nostalgii z dětství tomu dám čtyři hvězdy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) nasedá na vodní skútr, má hlavě červenou čepici. Při záběrech ze shora má ale čepici modrou a při návratu do hotelu drží v ruce opět červenou čepici. (Untentrauer)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)

Reklama

Reklama