Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Po "Pravá a levá ruka ďábla" a "Když se rozlobíme, budeme zlí" jsou dvojníci další mou oblíbenou komedií od Hilla a Spencera. Většina jejich komedií nemá děj, a jde jen o to, že na konci filmu je bitka :), tady je sice bitka samozřejmě taky, ale nejde jen o ni, a to je dobře. Dvojníci, jsou opravdu fajn, doporučuji každému. ()

Mindrot 

všechny recenze uživatele

Milujem filmy s touto legendárnou dvojicou, či si ich pozriete ráno alebo o polnoci, budete sa kráľovsky baviť. Dvojníkov radím medzi top filmy z tvorby Terence a Buda, snímkou sa už klasicky nesie vynikajúci hudobný motív (What's going on in Brasil), námet je osvedčený - preložte dvoch buranov do iného sveta a bavte sa, záporáci sú ako v každom ich filme tak správne tupí a hlúpi, bitky, fackovačky a naháňačky sú správne ujeté...a k tomu samozrejme dvojrola, čiže po jednom Budovi a Terencovi v štandardnej verzii a jedenkrát vo verzii nevídanej, ako dvaja rozmaznaní megabohatí zbabelci. Komédia sama o sebe vynikajúca, plus pol hviezdičky z nostalgie a ďalšiu polku z mojej nesmiernej náklonnosti k tejto dvojici a máme plný kotol - plný vynikajúcej zábavy. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Hill a Spencer nadruhou. Mít na světě dva Budy, to bych se bál, že se Země vychýlí ze své oběžné dráhy (to by chtělo někoho, aby ji vyrovnával), mít na světě dva Terence, nezbyla by nám v ČR jediná ženská (hromadný exodus do Itálie). Ale vážně. Výborná vtipná podívaná, jedna z posledních velkých "siláckých" rolí Terence a Buda. Chlámal jsem se od začátku do konce, pro mě jeden z nejlepších dílů těchto bitkových výtečníků. Enzo Barboni s nimi natočil jejich nejlepší filmy. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Staří známí jsou opět na scéně. Tentokrát se z nich stávají dvojníci zazobaných ale bojácných milionářů. Se svými svéráznými způsoby pak vnesou zmatek do celého okolí. Nečekejte žádný převratný děj, ale spíše spoustu skvělých hlášek a humorných situací. Jako Nejvtipnější scénku v tomto případě navrhuji, aplikaci „psychoanalýzy v praxi“, aneb jak se stát z doktora pacientem. :-) ()

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejvtipnější a nejmilovanější počin s dvojkou S&H. K dobrému pokoukání je ovšem zapotřebí správná dabingová verze s Ladislavem Mrkvičkou a Rudolfem Jelínkem. V takovém případě jedna hláška stíhá druhou a absurdnost celého snímku je dovedena k dokonalé parodii. U rvaček, kde spíš než pěsti létají vzduchem facky s neuvěřitelným zvukovým efektem, se ještě dnes královsky a velmi hlasitě bavím! U ničeho jiného takto krásně vypnout nedokážu. Ode mne plný počet :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 1984 v Západním Německu. (Varan)
  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinové navštíví fotbalové utkání, sedí mezi fanoušky klubu Vasco da Gama. (činta)

Reklama

Reklama