Reklama

Reklama

Po náhodné explozi v místním dole se z trosek vynoří dinosauři, kteří terorizují malé  město. Skupina střelců musí bránit svůj domov. Pokud vůbec v souboji  kovbojů proti dinosaurům někdo přežije. (TV Prima)

Recenze (42)

hladass 

všechny recenze uživatele

Už název filmu asi dokáže většině lidí napovědět, co je v následující hodince a půl bude čekat... Ano, silně digitální dinosauři si na americkém západě vyšlápnou na obyvatele malého městečka... Nejedná se tedy o klasické kovboje, ale ono je to v zásadě jedno, protože tito herci by se neuchytili ani v ochotnickém divadle, dialogy jsou neskutečně stupidní, efekty nestojí ani za zlámanou grešli a Eric Roberts je ve filmu... no prostě jen aby tam byl... Jedná se tedy o totální blbost, ale já se chvílemi docela bavil, takže za dvě... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kokotina, co poslouží na zabití času z nouze, když točej samý velkorozpočtový hovadiny a neni po ruce film, na který ještě čekáte. Tohle je brilantně debilní. A zvlášť obsazení mi přišlo zvláštní: hezký ženský, co vypadaj na dvacet a samý páprdové okolo padesátky, kterým panuje Eric Roberts - ten chlap musí bejt fakt zoufalej, že tohle dělá ... ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ach jo, že se někde najdou prachy na takovéhle úděsnosti, to fakt nechápu. Takové perly jako Pterodaktyl, Varan vs. cobra, jsem si myslel že zůstanou nepřekonané a i když se tak o chloupek stalo, tak tahle hovadina jim drsně šlape na paty. Scénárista je buď na drogách, nebo zbaven svéprávnosti, casting dělali asi hluchoněmí, protože tohle ochotnické divadlo opravdu zachranili jen ty blbé nesmrtelné blondýny. Na ty se šlo aspoň koukat. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal vše, co jsem očekával. Nulový scénář, nesmyslný příběh, mizerné efekty, polonahé holky zachraňující dějovou prázdnotu, amatérské herecké výkony, to vše krásně zvýrazněno otřesnou kamerou a ještě horší hudbou. Takže v daném žánru takový standard, nejedná se o nic výjimečného. Reálně by mě zajímalo, kdo investuje do takové blbiny. Vždyť už dopředu musí být všem jasné, co z toho vznikne za hrůzu. Každopádně z toho mohla být fajn parodie, kdyby se tvůrci víc zaměřili na humor. Nemám co hodnotit, takže je asi zbytečné cokoliv dodávat. 0/10. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Videl som toho už fakt dosť a toto je zasa niečo nové. Väčšinu času nudná céčková sračka plná strielania a digitálnych dinosaurov (dojde aj na brontosaura), celkom prehnané gore (črevá a tak) a neskutočne nesympatickí a hysterickí herci. A je to taký nezmysel, že scenáristkou chybou - nejak omylom napísali viacvrstvové postavy, takže nielen, že sú všetci špatní, ešte ani neviete čo od nich čakať :) A párkrát niekto dostane jak keby záchvat; či už niektorá z playmate, alebo režisér a ... to ani nejde opísať. Strašná blbosť. Treba zahuliť a vidieť ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, v ktorej sa Val (Rib Hillis) vyzbrojuje na chate, si zasunie pištole za rifle. V nasledujúcom zábere ich má ale zasunuté za opaskom. (Johnny.ARN)
  • Když Quaid (Kelcey Watson) střílí z M-60, pás nábojů neubývá. (Fenk)

Reklama

Reklama