Reklama

Reklama

Zombie Hunter

Trailer

Obsahy(1)

Záhadná droga způsobila, že se z některých lidí stanou zombie. Hordy živých mrtvých se stávají nebezpečím pro hrstku přeživších. Hlavní hrdina Hunter (Martin Copping) je alkoholik a je mu vše jedno. Pro zábavu si vezme ojetý vůz, zbraně a hodně chlastu a takto vybaven jezdí a jen tak pro zábavu zabíjí mrtvé. Na své cestě narazí na skupinu lidí, kteří se snaží apokalypsu přežít. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Drogy jsou špatná věc, to se všeobecně ví. A drogy, které dělají z lidí zombie (dovopravdovský), dvojnásob. Hunter (Martin Copping) by vo tom moh vyprávět - na svých toulkách narazil na leccos. Třebas na skupinu přeživších okolo Jesuse (Danny Trejo), která se snaží o jediné - přežít. Společně by se jim to mohlo podařit, pokud nenarazí na něco, proti čemuž jsou zombie docela neškodní ... Fakt nemám rád, když ze mně filmaři dělaj blbec. Za pár šupů nakoupí hereckou hvězdu (zde Danny Trejo), a pak už jim nezbyde na ostatní herce, scénáristu, režiséra a další - a vznikne z toho úplná slátanina, ale se slavným jménem na plagátu. Přesně případ Zombie Huntera - role Dannyho Treja je jediná - být namalovanej na plakátu a lákat na svý jméno, ve filmu je jednak jeho role zbytečná, a jednak se tam vyskytuje jen pár minut. Takhle se do Treja navážím jen proto, že zbytek filmu stojí za úplný h...o, takže přítomnost Treja je jediné, o čem má smysl u tohoto filmu debatovat. Ostatní je zcela na odpad (snad ještě kára hlavního hrdiny...)... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedna * za tu podbízející se vnadnou čičinu. Jinak hlavní macho - ten blonďák - to byl teda vopruz - pořád se tvářil tak drsně, a přitom mi připadal jak trapák. Danny Trejo je neherec, to mu ale všichni herci tolerujou a stejně ho uznávaj. Tady měl roli opět Oskarovou. Ono by to bylo koukatelné, prostředí je dobré, triky odpustitelné, ale ono je to nudné, bez nadsázky a nějakého vtipu ... a ten blonďák mi neskutečně lez krkem ... jinak ostatní postavy se daly vydejchat ... jen když chcete ztrácet čas ... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď střízlivý, buď střízlivý, váš protivník, Ďábel, obchází jako "lev řvoucí".......... Je to humus hned od začátku. Krev stříká až na kameru, hudba Christiana Davise je velmi dobrá, kameraman Ephraim Smith si se svým nástrojem také skvěle hraje, čímž dává příběhu krásné vyznění a herecké obsazení slibuje dobrou zábavu. CITÁT - Nic nevyvolá velký úsměv, než masakr. Tequila také vyvolá úsměv............. No a když přišel na scénu Otec Jesús, byl jsem velmi spokojen. Jesúse totiž perfektně zahrál Danny Trejo. Opět má svůj křížek na krku a zase ukáže své originální tělní tetování. Okolo 20 minuty se "hraje" se sekyrou a je to masakr. CITÁT - Venku je Peklo a kdokoliv v tom Pekle přežije musí být kurevská svině............. Krom "gore" scén je tu i sex. Pravda spíše v té humorné "poloze", ale je. ZAJÍMAVOST: Když je Lyle (Jake Suazo) opřený v pokoji o stěnu okolo 41 minuty, můžeme v pozadí vidět plakáty na filmy Osombie z roku 2012 a Orcs! z roku 2011. Hlavní postava Hunter (Martin Copping) občas do filmu promlouvá jako vypravěč, čímž mu dodává skoro noirový nádech. Je sice ve filmu vidět vliv příběhů jako je Mad Max nebo Residen evil, ale je to prostě zábava. Sečteno, podtrženo je to nářez. CITÁT - Pár zlámaných kostí, střela do ucha a pravděpodobně nákaza. Pekelná kocovina.......... Scéna okolo 59 minuty mě rozesmála trochu víc, než ty ostatní. Fuj. Trikově to není moc vyšperkované, ale při této jízdě je to jen detail. CITÁT - Když něco chceš, udělej si to sám!!.......... Na filmu spolupracovalo celkem dost Kingů. Režie a scénář - Kevin King, Produkce - Brian King, Co-producent - Kim King a Danny King. Nejhezčí herečka ve filmu je Claire Niederpruem alias Alison. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Štýlové badass béčko, ktoré je plné ružovo-fialovej CGI krvi, lacných efektov a ešte je všetko natočené aj na zelenú. Avšak sú tu perfektne napísané monológy hlavného protagonistu (netalentované dvojča Stephena Dorffa), Danny Trejo, ktorý sa neskutočne vybláznil a pôsobí ako vždy "bombovo", dve škaredé ženské, ktoré majú telá bohyne. Každopádne ide o ultimátne béčko, ktorý mnohých urazí a unudí, ti s pasiou na filmový trash si prídu na svoje. Čo sa týka zombie: low-cost klasika, kde je vidieť prilepený tekutý latex a žerú iba črevá. Spoiler:Nemesisova prítomnosť ako "final" bossa poteší. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku štýlové, postapokalyptické zombie béčko, ktorému by pomohlo, keby tu Danny Trejo mal hlavnú úlohu. Pretože ten zazerajúci, necharizmatický blbeček mi akurát tak liezol na nervy. Ináč je to ale taká uchádzajúca, nenudiaca grindhouse zábavka a scéna á la Texas Chainsaw Massacre vyložene potešila. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • V roce 2013 měl film oficiální premiéru na filmovém festivalu Fantasia v Montrealu. (Terva)
  • Když v čase 56:30 skupina projíždí autem mezi budovami Dahmeru, v dálce na obzoru projede další vůz. (23Roman23)
  • Ve scéně v 41. minutě, kdy je Lyle (Jake Suazo) opřený v pokoji o stěnu, lze v pozadí vidět plakáty k filmům Osombie (2012) a Orcs! (2011). (Terva)

Reklama

Reklama