Reklama

Reklama

Nevinné lži - Série 2

(série)
Česko, 2014, 6 h 34 min (Minutáž: 74–82 min)

Hrají:

Pavel Batěk, Veronika Petrová, Zdeněk Suchý, Jiří Wohanka, Vlastina Svátková, Kryštof Hádek, David Máj, Vladimír Šmicer, Robert Vano, Tomáš Turek, Marek Taclík, Jaroslav Plesl, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(5)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrádce mi bez diskuse vyrazil dech. Takto ano, takhle se to dělá. A kupodivu i Hádkovy herecké manýry to ukočírovalo na výbornou. Sparta! Vedlejší příznaky postihují ten extrémní dogmatismus některých žen, které v touze za nesmyslným fungováním mají tendenci propadnout peklu. Chcete dokonalou rodinu? Ano, tak laskavě zapomeňte na tři kariéry v jednom, šťastná rodina může fungovat jen pokud je matka v pohodě. Na dně skleničky je dokonalou sondou do duše alkoholika s vypilovanými detaily v každém směru. Rozkošné etudky Daniela doplňují zralou těhotnou Vlasákové a absolutní ego Majerovo. A už jsem se rozplývala nad etudkou Poláška? Jen více, jen houšť. Moje pravda může někoho zabolet, ale o tom to celé je. Pokud sebou necháme vláčet, nesmíme se divit, že se stáváme obětí. Výborná Preissová. Hra A na úplný závěr přichází další story z virtuální reality, tentokrát realističtější a lépe fungující než Hvězdička. Těch apelů je mnoho, v první řadě ale platí ten pro rodiče - sdílejte se svými dětmi jejich hobby, jinak nemáte šanci předejít tragédii. Za celý cyklus patří tedy souhrnně naší veřejnoprávní matičce dík. Volné cykly na úrovni jsou ideální cestou jak vymýtit odpadní kvalitu. ()

Reklama

Meijin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je hodnocení z roku 2014 (v závorce odlišné hodnocení po roce 2020):    1.díl: Zrádce (Hádek, Taclík, Pidrmanová, Plesl) - 3*, 2.díl: Vedlejší příznaky (B.Kodetová, Zach, Rázlová) - 2* (3*), 3.díl: Na dně skleničky (Majer, Vilhelmová, Vlasáková) - 2* (3*), 4.díl: Moje pravda (Vágnerová, Preissová, Vyorálek) - 2* (3*), 5.díl: Hra (Vetchý, Krobotová, Trnavský) - 3* ()

Galerie (83)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v lokalitě autokempu Županovice u řeky Dyje. (sator)
  • Epizodní hra „Real Life“, kolem které se točí celý příběh, byla inspirována existující virtuální online hrou „Second Life“. (Nick321)

Reklama

Reklama