Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza nemá důvody k optimismu. Nemá partnera, zato má ztřeštěnou kamarádku, která ji zahrnuje nevyžádanou péčí, a postaršího tatínka, který si na stará kolena nejspíš něco začal s mladinkou studentkou. A aby toho nebylo málo, její malý synek nejspíš trpí únavovým syndromem. Jeho zdravotní stav potřebuje péči kvalitního lékaře. A Tereza pro něj chce toho jediného, nejlepšího, MUDr. Táborského. Ten s ní ale nemíní mluvit. Dan je bezstarostný, miluje život, volnost a svůj vůz. Ta kráska na přechodu, Tereza, se mu líbí. Aby ji získal, slíbí jí schůzku u Táborského, neboť spolu pracují v jedné nemocnici. Co na tom, že doktora osobně nezná. Ono to nějak dopadne. Jenže Tereza bere jeho slib vážně... (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatianu Dykovou moc nemusím, protože mi není zase až tak sympatická, ale pro mě samotného je překvapení, že jí a Vojtěchu Dykovi to zde docela sluší a bok po boku jim to klape. Jitka Čvančarová je také výborná a přestože je příběh označen jako dramatický, stejně jako celý seriál, podle mě byl hozen do dost komediálního duchu. Hlavně díky již zmíněné Čvančarové anebo třeba Miroslavu Krobotovi či Borisi Hybnerovi. Film mě docela bavil a to je, myslím, to nejdůležitější. ()

Seteh 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

**12** Mladý muži, jak já ti rozumím! Mně když se líbí nějaká ženská, tak taky najednou všechno znám, všude jsem byla, od všeho mám klíče, všechno umím a všechno seženu a zařídím... :D A balit holky na auto, to bych si ráda někdy zkusila. Jitka Čvančarová v roli ztřeštěné kamarádky - knihovnice mě hodně bavila. O prostředí knihovny vím dost a být ztřeštěný je občas jediná možnost, jak zařídit, aby vám tam opravdu neruplo v kouli. Myslím, že k tomuhle typu nevinné lži se během života uchýlí spousta z nás, později se přiznáváme a vysvětlujeme, je nám odpuštěno a ve finále s úsměvem vzpomínáme. Hezké. Akorát Ferdu bych teda neprodala! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po hodně vážném prvním tématu přichází odlehčená pohodovka, skutečně "nevinná lež", jež s sebou nenese žádné tragické důsledky. Vilhelmové a Dykovi to spolu sluší, jiskří to mezi nimi a zkrátka se k sobě hodí. Povinné vedlejší postavy kamaráda/kamarádky v podání Ruppert-Čvančarová nepůsobí zas tak trapně. Slušné tři hvězdičky. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

zásadní nedostatek je v tom, že tu krasavici, která tak okouzlí Dyka, hraje ta držkopizda Vilhelmová. To je prostě tak velkej faul, že dál už me to nězajímalo...Panebože ta zpruzená huba, o kterou bych si ani kolo neopřela...ksich pořád napřesdržku....to už tam nemáme nějakou jinou herečku ? Že se k sobě hoděj? Proboha!!! A ten mladík, to musí bejt totální retard, slepej, hluchej a mentálně postiženej úchyl, jestli ho TOHLE přitahuje. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu pohádka, dost průhledný a předvídatelný, ale kouká se na to hezky... Natočený je to odlehčeně až s nadsázkou (kupodivu za Kotkovy režie!), i když některý momenty byly už trochu přepálený - třeba taxík by šestiletýho kluka asi těžko takhle bezproblémově naložil a někam odvez. A taky fakt nevim, jakej byt by si kdo moh za 200 000, o kterejch spolu Dyk s Ruppertem mluvěj, v Praze koupit. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Noční podnik nese název Play Club Prague a je na adrese Hybernská 1271/32 na Novém Městě. (sator)

Reklama

Reklama