Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný manažer žije svůj příjemný život v luxusu na splátky, s ročními bonusy, služebním autem, golfem a ukázkovou rodinou. Pozice, stabilita a sebeuspokojení. Úspěch jako samozřejmost. Jenže pak z minuty na minutu přijde o práci, o společenskou pozici, o perspektivu, o služební auto i bonusy. Novou práci podle jeho představ mu nikdo není ochoten nabídnout. A s důvěrou sám v sebe a své schopnosti dlouho nevydrží. Z ješitnosti předstírá, že se nic nestalo. Jenže skutečnost jej brzo dostihne, život na splátky je v troskách... Jak hluboko musí člověk padnout, aby si dokázal vážit obyčejných věcí? (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice trefně popsaný a navíc stále aktuální příběh z prostředí byznysu. Navíc jej táhne nejen skvělý Langmajer, ale zdatně mu sekunduje i Petra Hřebíčková, doplněni účetním a farmářem Ondřeje Malého. "Proč jsi nevzal mě?" Protože jsi kamarád!" Opravdu jako ze života, byť pointa byla vcelku jasně avizovaná od začátku. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Bylo až mučivé se dívat, jak se hlavní hrdina propadá stále hlouběji do svých lží, jak není schopen postavit se k situací čelem a hledat řešení, dokud je ještě čas. Tato část byla výborně zpracovaná, věrohodná a přesvědčivá. Kdyby nebylo toho prostoduchého, zjednodušující závěru, kdyby autoři nechali třeba otevřený konec jako výzvu k zamyšlení, neváhala bych a dala bych čtyři hvězdičky. Takhle v žádném případě! ()

Reklama

SmisekPA 

všechny recenze uživatele

Moje gusto - materialni facka do tvare manazerskyho floutka. Doma silna a verna zena, ktera je ta prava opora pro celou rodinu - ktera je ten pravy zaklad statu. Za me jasne nejsilnejsi pribeh Nevinných lzi, ktere mi jeste lepe sedly nez Soukrome pasti (z let 2008-2010). Dekuji tvurcum za prinosny pocin. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, jak na vysokym místě je hodně co ztratit, o pasti s vysokym životnim standardem a neschopnosti z něj slevit... Jen je škoda, že je to taková moc průhledná moralitka s pohádkovym průběhem - s tim mám největší problém. Ale jaká náhoda, že na sebe Langmajer s tim bejvalym účetnim každou chvíli tak narážej, co? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happy end mi přišel jak z jiný galaxie, ale nemůžu říct, že mi to nevykouzlilo na konci úsměv na tváři a ty vážné scény naopak knedlík v krku, protože to této pasti se můžeme dostat všichni. I když který trouba bude vydělávat 190 tisíc a alespoň třetinu platu neušetří. Jinak ale skvělý Langmajer a kouzelná Hřebíčková. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama