Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neměj strach žít, co chceš. Prvním z filmů druhé řady Nevinných lží je komedie o fotbalu i pro ty, co fotbal nebaví. Kryštofovi se nedaří v práci ani v lásce. A tak žije jen pro svou Spartu. Všechno se má radikálně změnit, když nečekaně dostane nabídku, která se nedá odmítnout. Kryštof zapře svoji příslušnost a přijme místo marketingového šéfa Slavie. Co všechno tím ještě ztrácí? V hlavní roli filmu scenáristy Petra Kolečka a režisérky Terezy Vrabelové uvidíme Kryštofa Hádka. (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně veliké překvapení. Hořce vtipné cvičení o tom, zda je lepší být zásadový a chudý trouba nebo morálně zkažený pracháč. Vše kvůli větší srozumitelnosti naroubované na dilema sparťana se super kšeftem šéfa slávistického marketingu. Čili lehkou a vtipnou formou pojaté jedno z největších dilemat moderní doby. Moc jsem se bavil a tak trochu se v tom poznal, jen jsem ještě nedošel do bodu, kdy mám odvahu stáhnout si ty kalhoty. Trio Hádek-Plesl-Taclík naprosto zdrcující! ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Dobrej filmík. Škoda jen, že hlavní hrdina je sparťan, že obléká ty podivné tři barvy, z nichž o jedné se ani neví, proč tam je. My však víme, co ta žlutá znamená. Kultivované a hezké prostředí Slavie je ovšem zachyceno vkusně a za to patří tvůrcům velký dík. Možná je to až moc uhlazené, ale co bychom chtěli, od televize. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě si přišli na své především pánové a to zase spíše jen ti, kteří sledují sport, prožívají fanouškovství a hlásí se k příslušnosti k nějakému klubu. Fandění a sportem nedotčené jedince tenhle díl nemůže absolutně bavit, my ostatní jsme si přišli na své a náramně se pobavili. Kryštof Hádek exceluje a skvěle mu nahrávají Plesl s Májem. Jana Pidrmanová je tradičně sexy a předvede ukázkovou povrchnost v celé kráse. Patrně nejzábavnější díl celého cyklu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomineme-li fakt, že je naprostý nesmysl, aby se šéf chtěl zbavit svého zaměstnance tím, že mu doslova věnuje luxusní post, pak je to jinak docela zajímavá povídka. Kryštof Hádek se navíc prezentuje naprosto přirozeným a věrohodně ztvárněním postavy, jak je to u něj obvyklé, takže mu lze věřit každé slovo. Je to mimo jiné i téma toho, nakolik jsme schopni se změnit a potlačit svou přirozenost na úkor cílevědomosti či ziskuchtivosti. Právě díky tomu získává Kryštof zpátky přítelkyni i zvýhodněný sociální status. To, že to lze a je to u člověka celkem běžná věc vidíme denně v politice (mj. kupříkladu po revoluci), ve sportu i v dalších odvětvích. Člověk zkrátka umí předstírat, někdo líp, někdo hůř. Každý z nás někdy předstírá, někteří se tím i živí. Otázkou je, zda je to tak možné dělat napořád. Ale jsem si jistý, že i to některým jde perfektně. Nicméně na příkladu sportu a věčné rivalitě Spartě a Slavii to bylo zobrazeno asi nejlépe, i díky kvalitním hercům a reálnému zázemí. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jako antifotbalista, antihokejista a vůbec antisportista jsem to dokoukal jen díky Hádkovi a Pleslovi, které mám rád a kvůli tomu, že na tom bylo po celou dobu vidět, jaká je to kolem těchto sportů od A do Z, od fanoušků přes hráče, sráče a jejich řev a zaslepenost, po příšerný a zbytečný prachy atd., naprostá úchylárna a zbytečnost... Proto vše to nějak nemohu ani nechci hodnotit. Ale Hádek s Pleslem jako obyčejně dobří. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama