Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petra se snaží utéct od manžela. Jde to těžko. Velká láska je pryč. Dnes se navzájem ničí. Zatím jen psychicky... Aby zastavila destruktivní hru a našla řešení, musí Petra poznat, jak velký podíl viny na rozpadu vztahu má ona sama, jak moc kopíruje chyby své matky a jak před opakováním špatného modelu ochránit vlastní dceru. Další Nevinnou lež s Hanou Vagnerovou, Janou Preissovou a Jiřím Vyorálkem v hlavních rolích natočila Jitka Rudolfová. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepšiu rozvodovú dvojicu ako Vyorálek a Vagnerová si ani neviem predstaviť. Tým by som rozvod predpovedal už pri zásnubách. Opäť jeden z tých dobrých častí úspešného seriálu, kde sa pozerá na rozvod zo všetkých strán, je to aj o závislosti a zvyku jedného na druhého. A o deťoch. No najlepšie riešenie je to vždy zobrať bez emócií a s čistou hlavou. ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje pravda není na první zhlédnutí žádné terno, ale když se mi celý příběh rozležel více v hlavě a přečetl jsem si komentář uživatele Helmutek, dávám mu zcela za pravdu, pokud jde o vyústění celého příběhu, byť jsem si v průběhu kolikrát říkal - tohle je zbytečné, přehnané, za hranou. Na druhou stranu lidské vztahy nám nabízejí někdy i ty nejroztodivnější varianty, takže vlastně se scénáristům vztahových dramat nemusí klást žádná omezení. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sepsáno někým, kdo má odžito a hlavně odpozorováno, některé momenty jsou po psycho(logické) stránce milimetrově přesné, styl vyprávění přesto postrádá vyloženě vtahující momenty a čím více se film blíží závěru, tím méně toho dokáže nabídnout. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předrozvodové tahanice dvou mladých lidí, ženy navíc ovlivněné matkou. Příběh byl uvěřitelný, Jana Preissová v roli fúrie docela dobrá. Stejně tak psychopatický Jiří Vyorálek a psychicky labilní Hana Vagnerová. Takhle to někdy v životě chodí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem váhal a hledal viníka rodinné krize. V průběhu děje a odhalování souvislostí se váhy nakláněly sem a tam. Až přišel ten moment, byť v podstatě náhodný. Ovšem "vnitřní bohyně" s jógou, sedící ve zlaté kleci, chvilku vedla o parník. S příchodem Pavla Nového se mnohé vyjasnilo. Poté muselo padnout klasické "takže nakonec za všechno můžu já". Příběh ale díky tomu dopadl nejlépe, jak mohl. Potěšily mě nejen postavy v hlavních rolích, ale také příjemný "Žloudek". ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patologické vztahy se často táhnou celými generacemi a ty ničí, ničí a ničí. Schopnost zastavit se a vystoupit ze zajetých kolejí většinou není jejich přímým účastníkům dopřána a tak ničí ve jménu spravedlnosti dál. Za tohle téma tleskám, kéž by alespoň jednomu milovníku černobílých řešení otevřelo oči. Sice způsob provedení není žádná bomba, ale film rozhodně stojí za vidění. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsnej a realistickej rozvodovej příběh s výbornym koncem, kterej je zajímavej myšlenkou, že vítězstvím v těchhle situacích často nemusí bejt jen to, že se ti dva daj zase dohromady, ale i to, že se už třeba spolu dokážou "jenom" klidně a smírně rozvést. A Vyorálek i Vágnerová byli oba skvělí. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyorálka jako mávnutím kouzelné hůlky vídám od První republiky každým měsícem ve více a více dílech a nemůžu si stěžovat. On právě byl tou stěžní, která držela jinak zrovna bohužel dosti nudnou epizodu Nevinných lží nad vodou. Snad další náhodně vybrané díly budou alespoň o ždibec lepší. 5/10 b. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbožňuji Vyorálka, takže v roli psychicky labilního týpka jsem si jej nemohl nevychutnat. Zaválel to skvěle, stejně jako Jana Preissová a dokonce i ta Hana Vagnerová zde výjimečně nebyla jen hezká, ale i něco zahrála. A ten konec jsem hlavním postavám přál - i ze zdánlivě bezvýchodné situace jde vyjít se ctí a s uchovaným zdravým rozumem. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někde na půl cesty ke skvělému dramatu. Ke konci mi tu bohužel chybělo víc šťávy, nějaká "šokující" událost, která by to celé podtrhla. Takhle mi celá Moje pravda vyšumí a zůstane mi jen vzpomínka na krásnou Hanu Vagnerovou. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb když se vám matka neustále montuje do života a vy ji necháte, protože u ní bydlíte. Dnes už i na to jsou služby, které pomohou v nouzi. Nicméně Petra působí chvíli dojmem, že svou situaci řešit chce, pak zase ne. Nakonec vytlouká klín klínem. V pravý čas naštěstí poznává pravdu o své minulosti, aby se poprala s přítomností. Možná to několika ženám pomůže, ale jinak to byla jedna z těch méně zajímavých povídek. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový lehce nadprůměrný díl. Stará Preissová, jak už teď skoro vůbec do televize neleze, tak tu zahrála super tchyni, kvůli které by si jeden pořídil palnou zbraň. Nicméně i tak tomu chybí něco, co vtáhne víc do děje. Takže tohle na 4 frčky není. ()

FatimaO 

všechny recenze uživatele

Tento díl nepatřil k nejlepším z tohoto cyklu, ale velmi jsem ocenila obsazení Jany Preissové coby matky, která je věcně ve válce. ()

Konopilka 

všechny recenze uživatele

Dokonale uvěřitelný příběh plný manipulátorů bez jakékoliv sebereflexe. Což je v podstatě vzorek většiny dnešní "civilizované" společnosti. Trocha happy endu v relativně smírném konci se v reálném životě bohužel moc nevyskytuje. ()

Reklama

Reklama