Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petra se snaží utéct od manžela. Jde to těžko. Velká láska je pryč. Dnes se navzájem ničí. Zatím jen psychicky... Aby zastavila destruktivní hru a našla řešení, musí Petra poznat, jak velký podíl viny na rozpadu vztahu má ona sama, jak moc kopíruje chyby své matky a jak před opakováním špatného modelu ochránit vlastní dceru. Další Nevinnou lež s Hanou Vagnerovou, Janou Preissovou a Jiřím Vyorálkem v hlavních rolích natočila Jitka Rudolfová. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem váhal a hledal viníka rodinné krize. V průběhu děje a odhalování souvislostí se váhy nakláněly sem a tam. Až přišel ten moment, byť v podstatě náhodný. Ovšem "vnitřní bohyně" s jógou, sedící ve zlaté kleci, chvilku vedla o parník. S příchodem Pavla Nového se mnohé vyjasnilo. Poté muselo padnout klasické "takže nakonec za všechno můžu já". Příběh ale díky tomu dopadl nejlépe, jak mohl. Potěšily mě nejen postavy v hlavních rolích, ale také příjemný "Žloudek". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepšiu rozvodovú dvojicu ako Vyorálek a Vagnerová si ani neviem predstaviť. Tým by som rozvod predpovedal už pri zásnubách. Opäť jeden z tých dobrých častí úspešného seriálu, kde sa pozerá na rozvod zo všetkých strán, je to aj o závislosti a zvyku jedného na druhého. A o deťoch. No najlepšie riešenie je to vždy zobrať bez emócií a s čistou hlavou. ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbožňuji Vyorálka, takže v roli psychicky labilního týpka jsem si jej nemohl nevychutnat. Zaválel to skvěle, stejně jako Jana Preissová a dokonce i ta Hana Vagnerová zde výjimečně nebyla jen hezká, ale i něco zahrála. A ten konec jsem hlavním postavám přál - i ze zdánlivě bezvýchodné situace jde vyjít se ctí a s uchovaným zdravým rozumem. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patologické vztahy se často táhnou celými generacemi a ty ničí, ničí a ničí. Schopnost zastavit se a vystoupit ze zajetých kolejí většinou není jejich přímým účastníkům dopřána a tak ničí ve jménu spravedlnosti dál. Za tohle téma tleskám, kéž by alespoň jednomu milovníku černobílých řešení otevřelo oči. Sice způsob provedení není žádná bomba, ale film rozhodně stojí za vidění. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb když se vám matka neustále montuje do života a vy ji necháte, protože u ní bydlíte. Dnes už i na to jsou služby, které pomohou v nouzi. Nicméně Petra působí chvíli dojmem, že svou situaci řešit chce, pak zase ne. Nakonec vytlouká klín klínem. V pravý čas naštěstí poznává pravdu o své minulosti, aby se poprala s přítomností. Možná to několika ženám pomůže, ale jinak to byla jedna z těch méně zajímavých povídek. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama