Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele pidla k tomuto seriálu (1)

Klukovina (2013) (S01E05) 

Konstrukce plná logických nonsensů, ve které autoři pouze naplňují svou tezi, zakončená romantickou-kýčovitou scénou. Zajímalo by mě ale, proč právě tento díl Nevinných lží má na CSFD samostatnou stránku? Nic proti tomu, ale proč samostatnou stránku nemají ostatní díly tohoto cyklu (nikoli seriálu). Proč CSFD nerozlišuje mezi seriálem a cyklem, kde každý díl má jiné autory, jiný příběh a hlavně jinou úroveň. Proč se všechno nesmyslně hází do jednoho pytle? Proč to nejde odlišit u tak relativně výrazných pořadů jako jsou Nevinné lži nebo i Soukromé pasti, když to jde u tak marginálních záležitostí jako je například 13. komnata, kde každý, i ten neslabší díl bulvární publicistiky svou stránku má? Chápete to někdo? ()

Reklama

Reklama