Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (2)

Nevinné lži (2013) 

Když se na ČT vysílala první řada, nesměla jsem vynechat ani jeden díl. V té době patřily Nevinné lži mezi mé nejoblíbenější České seriály. Je sice pravda, že je to "vykrádačka" Soukromých pastí, které jsem měla radši hlavně proto, že se objevily jako první, ale hned po prvním díle jsem věděla, že mě Nevinné lži nezklamou. Všechny příběhy první řady byly úžasné a do dnes je velmi ráda sleduju. Nejlepším dílem řady je ale asi Klukovina, která mě zasáhla ze všech příběhů nejvíc ... Zklamání, a to opravdu velké, přišlo až ve druhé řadě ... Zrádce byl úžasný díl, do kterého jsem se okamžitě zamilovala a těšila se na další ... To, co ale přišlo potom mě málem vehnalo slzy do očí ... Nejen, že skoro v ani jednom z příběhů se žádná "nevinná lež" neobjevila, příběhy byly nudné, zdlouhavé a skoro o ničem. Bohužel se Česká Televize zase pustila do něčeho, co měla nechat pohřbené ... I když je fakt, že Zrádce byl absolutně nejvtipnějším dílem kompletně celého seriálu ... Každopádně díky druhé sérii jsem musela s lítostí ubrat jednu hvězdičku, protože takové zklamání opravdu nemohl ani Zrádce vylepšit ... ()

Klukovina (2013) (S01E05) 

Absolutně nejlepší díl z Nevinných lží. Herecké obsazení skvělé, herecké výkony skvělé, příběh naprosto skvělý. Po prvním shlédnutí mě Klukovina zůstala ještě velmi dlouho v mysli ... Sice to ze začátku nebyla tak úplně nevinná lež, ale k čemu se nakonec dopracovala mě opravdu znepokojilo ... Nádherný příklad, jak se může úplně nevinný člověk dostat do nehorázných problémů ... Je pravda, že konec byl trošku "zpohádkovaný", ale ani to mi skvělý zážitek ze sledování tohoto dílu neubralo ... Opravdu velmi silný příběh, který je velmi dobře zpracovaný! ()

Reklama

Reklama