Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (3)

Klukovina (2013) (S01E05) 

Nebudu lhát, že mě sem navedla sekce Související u dánského filmového drahokamu jménem Hon. Ale právě proto jsem byl už od ledna nalazen na téma, které zase tolik ve světě filmů nevídám. Klukovské obsazení bylo na výbornou a Taclíka si také pomalu přirovnávám spíše k vážným než ke komediálním, často patetickým rolím. Celý tenhle cyklus by byl fakt povedený, kdyby se finální gradace dala napsat i natočit více emotivně (soudě již dle vícera dílů). Klukovina 8/10 b. ()

Moje pravda (2014) (S02E04) 

Vyorálka jako mávnutím kouzelné hůlky vídám od První republiky každým měsícem ve více a více dílech a nemůžu si stěžovat. On právě byl tou stěžní, která držela jinak zrovna bohužel dosti nudnou epizodu Nevinných lží nad vodou. Snad další náhodně vybrané díly budou alespoň o ždibec lepší. 5/10 b. ()

Hra (2014) (S02E05) 

Hodně zajímavá zápletka, Vetchý, který je klenotem české herecké dominance a celkové vzezření epizody, u které jsem se nenudil v jediné minutě. Opravdu drsný předobraz toho, jak dokáže život prostřednictvím internetu ovlivnit ten reálný. Z prozatimních 3 zhlédnutých dílů ten zaručeně nejzajímavější. 9/10 b. ()

Reklama

Reklama