Reklama

Reklama

Advokátní kancelář

všechny plakáty
Ukázka z filmu 9

Obsahy(1)

Ambiciózní advokát zaměstnaný v mezinárodní právnické společnosti se až po uši zamiluje do své francouzské kolegyně, která však pracuje v konkurenční právnické firmě a jedná o převzetí farmaceutické nadnárodní společnosti z Dubaje. Ponořte se do každodenního života podnikového právníka – porady a trápení, neurózy a kravaty, hrnky kávy a smlouvy – Milánský autor nejprodávanějších knih a internetového blogu Duchesne přichází na plátna kin. V této komedii z prostředí podnikového práva je celý workaholický svět ambiciózního advokáta vydán napospas svůdné právničce z konkurenční firmy. Když se jeho soukromý život ocitne v troskách a každodenní pracovní smršť se začne vymykat kontrole, musí zoufalý právník svůj dosavadní život celkově přehodnotit. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Ukázka z filmu 9

Recenze (9)

Ashar odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Stupido. Film jsme se ženou ani nedokoukali. Italský humor je hodně hloupý a jednoduchý a pro náročného českého švejka je těžké tento druh humoru akceptovat. Nerad filmy odstřeluji a dávám alespoň jednu hvězdu, ale tady to prostě nejde. Blbej právník, blbej šéf a ještě blbější nově příchozí pracovník, který si ani nepřečte smlouvu, kterou chystá pro důležité jednání. Ani se nedivím, že jeden z těch bláznů vyskočil z okna. Měli by v tom ústavě mít alespoň mříže, aby nedocházelo ke ztrátám na zřízencích. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Italové se tady podpírali studiem Warner Bros, které tenhle film financovalo. Také se tu ale vcelku solidně opřeli o kupodivu dobře vložený a nevnucující se product placement. Nemám ho ve filmu rád, ale tady jsem to docela přijal. Nicméně, a to už je o prsa, se opřeli i o trenéra se super schopnostmi, Mourinha, což mě docela fajnově pobavilo. Každopádně nemůžu ale ř íct, že by mě tahle komedie vysloveně vykolejila. Měla nakročeno, ale veškeré frky, co divákovi vmetla před ksicht, tak galantně zpracovala, že bouřlivácký humor byl ta tam. A přitom s tímhle filmem mohla být ještě legrace... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Italský právnický film šmrncnutý romantismem se netváří jako nucená komedie. Humor tu nějaký je, ale vyznívá z podstaty věci. Tudíž je zcela nenásilný. Příběh sleduje práci advokátů s prostředí podnikového práva se vším, co tato profese obnáší. Především neustálé jednání s touhou dotáhnout vše do konce ku prospěchu svému. Příběh pokojně sleduje vzniklý milostný vztah dvou právníků, přičemž každý stojí na opačné straně barikády. On je Ital, ona Francouzka. Jsou i v této situaci zájmy zcela osobní, anebo zákeřně pracovní? Atmosféra snímku je velice klidná, tudíž může být pro někoho také velice nudná. Výborný scénář je natočen s typickým italským a francouzským dialektem, což dokládá i použitá hudba. Celé to tedy vyznívá až artově. Snímek tak rozhodně není pro každého, ale divák prahnouce po uměleckých či festivalových snímcích si přijde na své a jeho kvalitu jistě potvrdí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová blbinka, která umí překvapit humorem zejména v dialozích, ale taky nám občas přeťapavá na místě a odehraje pár kravinek, ale ne třeba se na ten film nějak výrazně zlobit, korn když nabízí docela hezkou samičku. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama