Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film odhaluje šokující tajemství, o kterých dietní, hubnoucí a potravinářský průmysl nechce, abyste věděli, o klamavých strategiích, jejichž cílem je, abyste se k nim vraceli. Zjistěte, co vám brání mít tělo a zdraví, které si zasloužíte. (sator)

Recenze (6)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Divák si po zhlédnutí odnese to, že jídla, která se tváří jako netučná, obsahují návykového "zabijáka" v podobě bílého rafinovaného řepného cukru. Cukr je kalorickou bombou, tloustne se po něm a při nadměrné konzumaci si člověk může přivodit cukrovku. Bílý cukr je značně návykový a funguje v mozku podobným způsobem jako kokain. Nahradit ho lze sladkým ovocem, včelím medem nebo rýžovým sirupem. ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Rozbor jedla, ktoré bežne konzumujeme. Malinovky, pečivo, chlieb, kukuričné lupienky, sladkosti, proste bežné potraviny - všetko obsahuje farbivá a rôzne chemikálie, ktoré vážne škodia nášmu zdraviu. Množstvo chemikálií je aj na ovocí a zelenine. Dokument napriek tomu naznačuje, že vegetariánska strava je to najzdravšie, čo si môžeme vybrať. Rôzni znalci tejto problematiky hovoria tiež o tom ako funguje potravinársky a reklamný priemysel. Dokument má presah, do ničoho nenúti, naopak, otvára priestor pre zamyslenie sa, alebo aj priestor k diskusiám o tom, prečo vlastne konzumujeme v potravinách jedy - koho za to môžeme viniť? ()

ariari 

všechny recenze uživatele

čo??? nerozumiem, čo neoplast komentuje .je to o jedle alebo videl niečo iné ? celkom oslovujúce širšie okolie ľudí, aj tých menej zdatných pri výbere potravín a pomáhajúce sa rozhodnúť bez servítky ,ostatne ako vždy , zámer je bez blábolov si pochutiť, tak ako vždy doba ide ďalej a vývoj v hlavách ľudí dúfajme tiež ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Duchovní nástupce Na jídle záleží je dle mého absolutním dokumentárním zlem. I když se v závěru jedna ze zpovídaných dušuje, že tohle rozhodně není žádný "new age blábol", přesně tak tahle totální agitka působí. Zatímco Na jídle záleží působilo pár let zpátky přesvědčivě a tajemně, dnes je únava materiálu zřejmá a inflace nutričních dokumentů tomuto subžánru jednoznačně škodí (např. chabý nedávný pokus Forks over Knives). Hungry for Change se tak směle může zařadit po bok sektářských odpadů jako třeba úžasné Tajemství (2006). Gratuluji. 20 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama