Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie rozehrává poněkud absurdní situaci. Student Aleš (O. Kaiser) sedí v kavárně a jeho pohled upoutá krásná dívka (M. Vančurová). Nabídne jí sňatek a dívka souhlasí. Je to studentská recese. Aleš se totiž s partou kamarádů vsadil, že udělají hromadnou svatbu. A druhý den se rozvedou, protože to je prý podle zákonů možné. Jenže ten zákon už neplatí, což se novomanželé dozvědí, až když vycházejí z radnice… (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky chudá, přesto docela příjemná věc, hlavně díky představitelům ústřední dvojice. Marta Vančurová byla fakt pěkná ženská. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Kdy už to začne být doopravdy zábavné?" říkal jsem si od začátku do konce... A marně. Oldřich Kaiser a Marta Vančurová byli sice jako mladý pár velmi sympatičtí, ovšem kromě nich už Sázka pro dva nenabídla nic, co by stálo za větší zmínku. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Velmi zapomenutelný film, jehož největším přínosem je krátká délka. Za zmínku stojí otřesný model, ve kterém se Marta Vančurová coby Laděna seznámila s Oldřichem Kaiserem jako Alešem. V něm totiž působí značně antikoncepčně i taková krásná holka, kterou tehdy bezesporu Vančurová byla. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Krkolomně absurdní. Počínaje stupidním scénářem s blekotavými dialogy a bezvýchodně do sebe zhrouceným příběhem, v němž herci formátu Marty Vančurové a Oldřicha Kaisera nemají co hrát. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jakou součást seriálu Bylo nás šest nebo Zkoušky z dospělosti by možná Štorkánův scénář fungoval. Samostatně ale víc nudí, i když Marta Vančurová s Oldřichem Kaisrem se snaží. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Slušnej nápad, už trochu slabší rozvedení. Ale překvapivě fungující dvojice s neskutečně půvabnou Martou Vančurovou. Ale možná jsem byl po dvou nočních víc přecitlivělej, tak jsem tohle nijak světové dílko vnímal víc smířlivěji. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nepovedená a hlavně nesmyslná taškařice, která je místo absurdního humoru banální až na půdu. Ale takových volovinek se v normalizační době točilo mraky. Žádná škoda, že zůstanou zapadlý v archívu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Krátký televizní film o jedné sázce, která dopadne pro ústřední dvojici  očekávatelným způsobem. Nic moc se neděje, humoru spíše neexistuje. Konzumní film na jedno použití. Rád jsem ale viděl více než devadesátiletého Františka Kováříka v jeho předposlední roli, byť to byl štěk s větou o modlení. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takové to televizní "nic moc". Kaiser s Vančurovou řeší svůj vztah nevztah a zbytek hereckého obsazení jen tak přicmrdává. Tahle sázka byla docela zbytečná. Zpracováno podle novely Karla Štorkána Sladké hlouposti. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Socialistický předchůdce teenagesrských komedií s nádechem romantiky, u které bude i žena ve středním věku žehlit se zasněným úsměvem. Sice je scénář hloupý, až hloupoučký, ale to už tak romantcké filmy bývají často.:-) ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

Praha a celkem nijak vtipný příběh.....ovšem Marta Vančurová v černém kabátě s červenýma,vysokýma kozačkama,to se hned tak nevidí..... ale sedlo jí to :-) ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Celý je to špatně, viz. hned na začátku konverzace mezi Oloušem a číšníkem: "Kolik stojí jeden koňak? - 16,50. - Aha, tak mi dejte jednoho turka. A minerálku." No, v tu chvíli měla Vančurová zbystřit a sociálního Oldu si vůbec nepustit k tělu. Jenže, o čem by to pak vlastně bylo... ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Milý, veselý, lehký film. Takhle se to nestává, ale co kdyby. Jedině mi bylo trošku líto rodičů. I když zase, kdo by měl ve 22 stále potřebu poslouchat, že "děda spí" nebo že jek večeři květák. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Komedie je sice jen průměrná, ale vidět Martu Vančurovou mě vždy potěší. Je nejen dobrá herečka, ale taky krásná a neuvěřitelně milá. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že ten film má v sobě dost moudrosti a nadhledu o lidech, lásce a manželství. A taky dobré herecké výkony! ()

Reklama

Reklama