Reklama

Reklama

Aladinova lampa

  • Itálie Superfantagenio (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladík Al pracuje ve starém vetešnictví. Jednoho dne zde najde starou lampu, v níž se skrývá mocný Džin (Bud Spencer). Al se rozhodne změnit svůj nepříliš spokojený život. S Džinovou pomocí se stane úspěšným sportovcem a navíc se mu podaří zapůsobit na dívku svého srdce. Džina všude představuje jako svého přítele Eugena. Kouzly, které používá, na sebe ovšem upoutá nežádoucí pozornost. O lampu se začne zajímat parta zločinců a také vojenský velitel, který chce s Džinovou pomocí ovládnout svět. Problémy začínají. Zachrání Al Džina před nebezpečím? Podaří se mu okouzlit svoji dívku i bez kouzel? A musí se Džin vrátit zpět do lampy? (Šimpy)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

Han22 

všechny recenze uživatele

Trošku si tuhle Spencerovku nadhodnotím. Mám totiž rád džiny, taky kdo by nechtěl najít lampu co mu splní všechny přání. Viděl jsem je v pár hororech či hororových seriálech, kreslených pohádkách, ale tohle bylo tuším první setkání v klasické komedie navíc ze "současnosti". Bud Spencer jako džin slouží 14letému klukovi, který má obvyklé přání - holku, úspěch ve sportu, pomoc s tyrany. Sám potom čelí různých problémům moderního světa - alkohol, řízení auta obligátní mafiánská banda. Ale taky vědci, poldové a všehoschopní agenti. Pobavilo mě pití piva z mísy, i přes úděsné triky se mi líbil létající koberec vs. vrtulníky a celkově mě to přišlo pěkně natočené a originální. Takže proč ně 4*. ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů se tady najde, ale jinak je to průměr. Na kazetě jsem měl verzi s dabingem Jana Kalouse a Miroslava Saice, který mi na Buda Spencera neseděl ani trochu a proto dávám pouhé 2 hvězdičky. Jasná ukázka toho, jak se dá srazit kvalita filmu vinou špatného obsazení dabéra hlavní postavy. ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si ten film zase připomněl. Nejen, že jsem nad filmem přemýšlel jinak než dřív, ale zdá se mi i jako klasika lepší. Bud se projevil i v jiné roli, než jsou pro něj typické mlátičky a hromotluci, ale to není na závadu. Je to příjemný oddychový osmdesátkový film, čemuž také odpovídají i triky, určený spíš té mládeži. Dospěláci bez trochy dětské duše film nejspíš nepochopí. Kdykoliv se na něj rád podívám znovu. A doslova jsem si zamiloval titulní píseň "Genie" Eumira Deodata. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

S názory typu,nejhorší Budův film,bez Terrence to prostě nejde apod. se neztotožňuji! Naopak si myslím,že je tohle docela zábava. Je to pohádka pro malé děti,tak to chce brát trošku s nadhledem. Mě se Bud v roli přerostlého džina z lampy líbil,bylo to vtipný,nebylo to nudný a na italskou produkci i docela dobrý zvláštní efekty...pro děti zábava a pro děti to bylo taky natočeno,takže s trochou dětského nadhledu--->70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer na to bez Terrence Hilla prostě nemá a tímhle filmem to jen dokazuje. Od začátku to je strašná trapárna a tolik typický bitky pro Buda Spencera tady nejsou ani v tom nejmenším zasoupení a příběhem se to rozhodně nevynahradí. Jeden z těch nejslabších a nejtrapnějších filmů, ce sem s Budem Spencerem viděl ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama