Reklama

Reklama

Nástroje smrti

(seriál)
  • Česko Nástroje zabíjení (více)
Velká Británie, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Nakolik je asi účinná taková válečná sekera nebo samostříl? Tento seriál nabízí přehlídku nejsmrtonosnějších historických zbraní. Jak působí nejrůznější čepele a střely na lidské tělo, s tím se může divák seznámit prostřednictvím inovativních testů a moderních experimentů. (TV Spektrum)

Recenze (3)

Ware 

všechny recenze uživatele

Podarený snímok, ktorý neanalyzuje narozdiel od väčšiny dokumentov samotné boje, ale zbrane, ktoré sa v nich používali. Názorné ukážky účinností zbraní, ktoré sú simulované na mäse zo zvierat dotvárajú reálnu predstavu o skúmaných zbraniach. Nechýba ani predstavenie liečby zranení spôsobených na bojisku. Odporúčam zhliadnuť 85% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Šesti dílny dokumentární seriál o jedněch nejdůležitějších bitvách historie, kde si řekneme něco málo o bitvě, jak se vedla, kdo odkud zaútočil či co předcházelo samotné bitvě, ale hlavní náplní jsou zbraně používané v daných soubojích. Můžeme se tedy dozvědět jak fungovali, proč vypadali jak vypadali či jaký měli dopad na lidské tělo při úderu a na konec dílu si ještě řekneme jak se tyto rány ošetřovali. .. Dobře zpracované, slušně podané informace, jen ten Karl(moderující) mě byl lehce nesympatický. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

1645-zajímavé informace, muškety a kožená ochrana. Mušketýři měli zelenou hubu a brzo umírali ale ne na střely-budu pokračovat ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama