Reklama

Reklama

David Beckham: Bodywear

  • Velká Británie H&M Spring 2013
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2013, 2 min

Režie:

Guy Ritchie

Hrají:

David Beckham

Obsahy(1)

Reklamní video obchodního řetězce H&M k jarní kolekci pánského spodního prádla, jehož tváří se stal David Beckham. V akční reklamě sledujeme slavného fotbalistu, který spoře oděn pronásleduje svou ujíždějící rodinu, neboť si při loučení s dětmi zabouchl dveře od domu. Reklamu doprovází skladba Don´t Stop (Color On The Walls) od skupiny Foster The People. (J.Connor)

(více)

Recenze (47)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Měla-li mne tato reklama na boxerky, které se samovolně zařezávají mezi půlky, donutit k jejich koupi, tak to nevyšlo. Já doma prostě nemám nic, na čem by bylo napsáno Beckham a to hlavně z toho důvodu, že jsem movitější než on, umím lépe kopat do míče, mám hezčí ženu a když vidím potetovaného chlapa pobíhat jenom v boxerkách, tak dost kecám z cesty. Ale vraťme se k reklamě a odborně ji rozeberme - nelíbila se mi. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Vtipná reklama - 2 minuty, které opravdu nenudí. Dobrá hudba a Ritchieho i Beckhama mám rád, takže proč ne za 4:o)). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že se tu dají hodnotit i reklamy. A protože reklamu nesnáším, ale beru ji jako nutné zlo, dám za jedna a víte za co? Za tu sekačku na trávu. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Některé dámy možná potetovaný Beckham potěší. V mém případě se bohužel nestalo. Nic proti vypracovanému tělu a holčičímu obličeji. I to nevkusné tetování bych skousla. Ale, pánové, vytahovat si na veřejnosti boxerky zaražené hluboko v pr...., to je vážně hnus. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Na mě to působilo moc přihřátě, ale ženským se to asi bude líbit. Kdyby to byla ženská tak to bude jiný hodnocení. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako u mnohých filmársky nápadito realizovaných reklám si človek ani neuvedomí, po aký produkt to má vlastne utekať... a to sa mi páči. ()

Reklama

Reklama