Reklama

Reklama

VOD (1)

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Bomber už není ta klasická výborná komedie s Budem Spencerm , hraje si na něco , co on není a to je asi nejhorší zápor . Hraje si na přesnou napodobeninu Rockyho ( což samozřejmě není ) a je tak naivní , že si myslí že ho v určitých chvílích i překoná . Jediné co potěší , je výborná hudba bratří Angelisů ( těm se písnička parodující Rockyho povedla výborně ) a jako vždy dobrý Spencer . Zbytek hrůza ! ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Něco podobného co bylo v Buldezerovi. Zde se Bud Graziano, alias Bomber (Bud Spencer), bývalý slavný boxer vrací do boxerského prostředí, aby pomohl bláznivému Jerrymu (Jerry Calá) připravit boxera, který by byl schopen se postavit velkohubým americkým vojákm v čele s Rosco Dunnem (Kallie Knoetze). Bomber nachází mladíka Giorgia Desideriho (Stefano Mingardo), který první zápas vyhrává. Ale protože Rosco společně s rádobymafiánem Kruppem (Ferdinando Murolo) jsou nečestní, tak finálový souboj s Roscem v ringu čeká na Bombera, který tak může pomstít staré křivdy. A pěsti létají a létají. Nenáročné, ale dokáže zabavit. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak koukám, že Bud Spencer nám ztvárnil Rockyho 5 dávno před Stallonem. Popravdě řečeno, tento film mě nechytl tak, jak by mě film s Budem chybnout měl. Křečovitá snaha najít k Budovi toho parťáka, co bude dělat srandu, vedla k tomu, že vedlejší postavy šaškují příliš otravně. Ale jinak jde o klasickou neškodnou budspecerovskou komedii s trochou toho morálního poučení. Pozoruhodné je, pokolikáté už si tvůrci v podobném typu filmu vyřizují účty s americkými vojáky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle ani mě moc nebavilo. Jde skutečně o jeden z nejslabších filmů, ve kterých se Bud Spencer objevil. Přesto však alespoň on svým výkonem zachránil, alespoň podprůměrné hodnocení, protože zbytek osazenstva – to byla bída. Žádné pořádné rvačky, jen to kopání do prdele a příběh? Tak ten místy neskutečně uspával. Bohužel tohle se moc nepovedlo. Stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy více. 40% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Režisér Michele Lupo natočil spíš dalšího Buldozera, ale tentokrát o boxu a pořád tak nějak na stejné úrovni. Mlátiček zde až tolik není,Jerry Cala jak zde už bylo zmíňěno se celou snaží být tak vtipný, že to až bolí jak vtipný není, ale jinak se jedná o víceméně zdařilou nenáročnou sportovní komedii o tom že podvádět se v boxu zkrátka a dobře nemá.Zvlášť když je trenér vašeho protivníka Bud Spencer.:-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama