Reklama

Reklama

Kočka a pes

  • Česko Pes a kočka (více)
Trailer

Obsahy(1)

Seržant Alan Parker (Bud Spencer) je na stopě šéfa mafie a všechno, co mu stojí v cestě, jednoduše odstraní. Avšak roztomilý podvodníček (Tomas Milian) nehraje fér hru. Po mnoha rvačkách, mnoha komických situacích, kdy se budete za břicho popadat, všechno nakonec dobře dopadne. Šéf mafie končí za mřížemi a malý podvodníček skončí jako ženáč. Čeká vás ohňostroj akčních scén a salvy smíchu. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Bud Spencer, hudba, zápletka -jen mírně nadprůměrný děj, vtipné scény tu člověk musí hledat/// Jsem rád, že jsem tento film viděl a o to víc, že ho zatím viděl málokdo, alespoň oproti slavnějším Spencerovkám. A i když tady Bud nemá Terence a i když Tomas Milian se mu nemůže ani trochu rovnat, není to úplně průšvih. Kočka a pes je taková neškodná dobrodružná naháněcí akce s trochou bitek na závěr, že nemůžete říct na tento film nic špatného. Trochu je škoda, že to není až tak vtipná zábava jakou by člověk čekal, ale rozhodně jsem se nenudil a jak už jsem zmínil jsem rád, že jsem to viděl./// Celkem 62%/// ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je pro naše ročníky takovým dětským hrdinou. A na jeho filmy je asi třeba také pohlížet jako na filmy pro děti a mládež, mám odzkoušeno, že i o další generaci později mají naprosto stejný úspěch jako v době, kdy byly aktuální. Výjimkou není ani "Pes a kočka". Buda opět jen tak něco z klidu nevyvede, a pokud už ano, tak nechá promluvit své pěsti a už to zase tradičně lítá. Bum, prásk, plesk, bum, plesk. Pokud se na to díváte výše uvedenou optikou, tak vlastně ani nevadí, že oproti běžným zvyklostem trochu ubylo vtipu, ba i rvačkami se trochu šetří, zato se zde objevuje náznak děje a dokonce i určité akce. Pokud už jde o humor, nejde o nějakou vyloženou řachandu, ale některé nápady (např. řetězec volání právníkovi) vám dozajista náladu zvednou. Máme z toho další krásně barevnou nenáročnou oddychovku, kterou nekazí ani Budův parťák, ten totiž zbytečně nešaškuje a svou komičnost využívá jen do té míry, aby vyniknul tradiční Budův flegmatismus a rozvaha. Viděl bych to na takových poctivých 68 %. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora uvádí, že se budeme za břicho popadat. Dost odvážné tvrzení, které bych nepoužil ani u komedií s Belmondem či Menšíkem. Tady navíc o dost odvážnější proto, že Bud Spencer hraje bez T. Hilla. A jako by si diváci už na tuto dvojici tak zvykli, že bez jednoho nebo druhého to prostě nejde. Zkrátka, je to slabé a docela nuda. Salvy smíchu mě tedy minuly a břicho mě také nebolelo, takže jsem se za něj nemusel popadat. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Další Spencerova komedie "do počtu". Našlo by se v ní pár vtipnějších momentů (možná dokonce tři), leč Bruno Corbucci je podává natolik tragicky a rutinně, až z toho zůstává rozum stát. Není to sice taková mizérie jako pozdější Aladdinova lampa, ani neurazí tak jako Superpolicajti z Miami, ale do pochybného spolku nejslabších filmů s Budem Spencerem nejspíš patří. Za zmínku snad stojí, že film tentokrát (zcela výjímečně) neničí Spencerův parťák, který nepůsobil ani zdaleka tak trapně jako většina jeho předchůdců. Ale to bude do značné míry zásluha dabingu z originální VHS, bez něj bych film možná vypnul po pěti minutách. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nesmíte ho přeceňovat, je jako kočka. Má devět životů........... Úvodní scéna s vysavačem je dokonalá. Určitě si jí oba herci pořádně užili. CITÁT - Umí dokonale čistit i papoušky............. Bud Spencer má kolem sebe zase spoustu dětí. Je to jeho image? Musím však napsat, že "džigolo" se jako druhý ke Spencerovi vůbec nehodí. Tady chybí Terence Hill. CITÁT - Prozřetelnost právě klepe na dveře........... Průměrná krimi komedie. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama