Reklama

Reklama

Kočka a pes

  • Česko Pes a kočka (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant Alan Parker (Bud Spencer) je na stopě šéfa mafie a všechno, co mu stojí v cestě, jednoduše odstraní. Avšak roztomilý podvodníček (Tomas Milian) nehraje fér hru. Po mnoha rvačkách, mnoha komických situacích, kdy se budete za břicho popadat, všechno nakonec dobře dopadne. Šéf mafie končí za mřížemi a malý podvodníček skončí jako ženáč. Čeká vás ohňostroj akčních scén a salvy smíchu. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Bud Spencer, hudba, zápletka -jen mírně nadprůměrný děj, vtipné scény tu člověk musí hledat/// Jsem rád, že jsem tento film viděl a o to víc, že ho zatím viděl málokdo, alespoň oproti slavnějším Spencerovkám. A i když tady Bud nemá Terence a i když Tomas Milian se mu nemůže ani trochu rovnat, není to úplně průšvih. Kočka a pes je taková neškodná dobrodružná naháněcí akce s trochou bitek na závěr, že nemůžete říct na tento film nic špatného. Trochu je škoda, že to není až tak vtipná zábava jakou by člověk čekal, ale rozhodně jsem se nenudil a jak už jsem zmínil jsem rád, že jsem to viděl./// Celkem 62%/// ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v roli detektiva, který se díky malému podvodníčkovi dostane na kobylku významnému mafiánovi, rozhodně nepředvádí nic zvláštního v tomto nudném filmu. Pořádná mlátička je až na konci, bohužel bez výraznější choreografie, jinak je to samé kecání a ježdění od nikam k nikud. Nebýt slušného dabingu a několika úsměvných scén, nebylo by o co stát. Hudba: Carmelo & Michelangelo La Bionda ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Je jako kočka! Má devět životů." - "Tak sežeňte policajta, co jich má osmnáct." Hodně slabá komedie s ranařem Budem Spencerem. Hodně slabý příběh, otravný Tomas Milian, dlouhé scény o ničem a po většinu času je to celkem nuda. - 40%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nesmíte ho přeceňovat, je jako kočka. Má devět životů........... Úvodní scéna s vysavačem je dokonalá. Určitě si jí oba herci pořádně užili. CITÁT - Umí dokonale čistit i papoušky............. Bud Spencer má kolem sebe zase spoustu dětí. Je to jeho image? Musím však napsat, že "džigolo" se jako druhý ke Spencerovi vůbec nehodí. Tady chybí Terence Hill. CITÁT - Prozřetelnost právě klepe na dveře........... Průměrná krimi komedie. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora uvádí, že se budeme za břicho popadat. Dost odvážné tvrzení, které bych nepoužil ani u komedií s Belmondem či Menšíkem. Tady navíc o dost odvážnější proto, že Bud Spencer hraje bez T. Hilla. A jako by si diváci už na tuto dvojici tak zvykli, že bez jednoho nebo druhého to prostě nejde. Zkrátka, je to slabé a docela nuda. Salvy smíchu mě tedy minuly a břicho mě také nebolelo, takže jsem se za něj nemusel popadat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama