Reklama

Reklama

Kočka a pes

  • Česko Pes a kočka (více)
Trailer

Obsahy(1)

Seržant Alan Parker (Bud Spencer) je na stopě šéfa mafie a všechno, co mu stojí v cestě, jednoduše odstraní. Avšak roztomilý podvodníček (Tomas Milian) nehraje fér hru. Po mnoha rvačkách, mnoha komických situacích, kdy se budete za břicho popadat, všechno nakonec dobře dopadne. Šéf mafie končí za mřížemi a malý podvodníček skončí jako ženáč. Čeká vás ohňostroj akčních scén a salvy smíchu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (37)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva... A není to jen tím, že vedle Buda Spencera chybí Terence Hill, protože on se bez něj dokázal obejít, když měl dobrou příležitost (skvělý film Buddy míří na západ nebo třeba Charleston). Je to zkrátka mizerná komedie. Ale úvodní scéna s prodáváním vysavače se povedla. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v poněkud netradiční roli poručíka Parkera, který sází na svůj prudký intelekt a oblíbenou dunící fackovanou provozuje spíše kvůli úspěchu v předchozí filmografii. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Bud Spencer, hudba, zápletka -jen mírně nadprůměrný děj, vtipné scény tu člověk musí hledat/// Jsem rád, že jsem tento film viděl a o to víc, že ho zatím viděl málokdo, alespoň oproti slavnějším Spencerovkám. A i když tady Bud nemá Terence a i když Tomas Milian se mu nemůže ani trochu rovnat, není to úplně průšvih. Kočka a pes je taková neškodná dobrodružná naháněcí akce s trochou bitek na závěr, že nemůžete říct na tento film nic špatného. Trochu je škoda, že to není až tak vtipná zábava jakou by člověk čekal, ale rozhodně jsem se nenudil a jak už jsem zmínil jsem rád, že jsem to viděl./// Celkem 62%/// ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Místo Miliana se mohl před kamerou rovnou promenovat jeho dabér Trávníček, horší už by to vážně být nemohlo. Humoru je v této podivnosti jako šafránu, jeho absence není vyvážena ani bitkami, ale za americké vlajky naprosto všude přimhouřím oči a zaokrouhlím hodnocení nahoru. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nesmíte ho přeceňovat, je jako kočka. Má devět životů........... Úvodní scéna s vysavačem je dokonalá. Určitě si jí oba herci pořádně užili. CITÁT - Umí dokonale čistit i papoušky............. Bud Spencer má kolem sebe zase spoustu dětí. Je to jeho image? Musím však napsat, že "džigolo" se jako druhý ke Spencerovi vůbec nehodí. Tady chybí Terence Hill. CITÁT - Prozřetelnost právě klepe na dveře........... Průměrná krimi komedie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Senzačná komédia, v ktorej Bud Spencer opäť dokázal svoje kvality, totižto, že pre ranu nechodí ďaleko. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dvaja moji oblubenci - Spencer a Milian v jednom filme -. no, ale slabe, slabe, namet ze serzant stopuje sefa mafie a podvodnik nehra fer mi na tri hviezdy nestaci, ne ne. obaja maju na konte ovela kvalitnejsie filmy . 40 % ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá až lehce naivní kriminální komedie, kde se ránou pěstí nešetří. Policejní odborník na boj proti organizovanému zločinu Alan Parker (solidní Bud Spencer) do omrzení stále chytá zlodějského gigola Tonyho Romu (Tomas Milian) a spolu zároveň čelí mafiánskému gangu mocného Salvatoreho Licutiho (dobrý Marc Lawrence). Z dalších rolí: napravený úplatný policejní seržant Haig (Billy Garrigues), pomáhající ústřední dvojici, Licutiho nohsled Annunziata Pipino (Joan Call), podvedený senátor Anderson (Dan Fitzgerald), a jeho manželka Virginia (Joan Murphy), která podlehne důmyslnosti Tonyho Romy. Nenáročné, zábavné, vtipné, dětinské a spravedlnost a dobro vítězí nad zlem a jeho hrubou silou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v roli detektiva, který se díky malému podvodníčkovi dostane na kobylku významnému mafiánovi, rozhodně nepředvádí nic zvláštního v tomto nudném filmu. Pořádná mlátička je až na konci, bohužel bez výraznější choreografie, jinak je to samé kecání a ježdění od nikam k nikud. Nebýt slušného dabingu a několika úsměvných scén, nebylo by o co stát. Hudba: Carmelo & Michelangelo La Bionda ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Další Spencerova komedie "do počtu". Našlo by se v ní pár vtipnějších momentů (možná dokonce tři), leč Bruno Corbucci je podává natolik tragicky a rutinně, až z toho zůstává rozum stát. Není to sice taková mizérie jako pozdější Aladdinova lampa, ani neurazí tak jako Superpolicajti z Miami, ale do pochybného spolku nejslabších filmů s Budem Spencerem nejspíš patří. Za zmínku snad stojí, že film tentokrát (zcela výjímečně) neničí Spencerův parťák, který nepůsobil ani zdaleka tak trapně jako většina jeho předchůdců. Ale to bude do značné míry zásluha dabingu z originální VHS, bez něj bych film možná vypnul po pěti minutách. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Buda Spencera mám rád, a ve filmotéce mám těměř všechny jeho filmy, které byly u nás k mání, ale tento snímek patří mezi ty nejslabší. Jenom kvůli Budovi dávám 3*. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tomas Milian pro mě osobně překvapením a to milým, který zvedl celý film o minimálně jednu hvězdičku. ()

Reklama

Reklama