Reklama

Reklama

Noční směna

(seriál)
  • USA The Night Shift (více)
Rozhovor 9 - Freddy Rodríguez
USA, (2014–2017), 31 h 44 min (Minutáž: 40–44 min)

Hudba:

Fred Coury

Hrají:

Eoin Macken, Jill Flint, Ken Leung, Brendan Fehr, JR Lemon, Robert Bailey Jr., Freddy Rodríguez, Jeananne Goossen, Brigid Brannagh, Lauren Myers (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Vítejte na noční směně v nemocnici San Antonio Memorial, kde každou noc tým doktorů bojuje o životy svých pacientů a kde žádná noc není právě klidná, protože občas i nějaký ten kanadský žertík dokáže odlehčit napjatou situaci... (TV Nova)

Recenze (19)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Taková snaha o novou Pohotovost, ale nemá to pořádné koule. I přes vcelku sympatické obsazení jsou všechny postavy dost stereotypní. Aspoň trochu vyčnívá snad jen problémový frajírek, takový Dr. Superman. Celé je to ale hodně vyumělkované. Pilot - 40% ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

pilot servíruje bez debat nejhorší lékařskou srajdu, jaká snad kdy pro televize vznikla. Takovejhle scénáristickej průser vznikne na libovolné komerční stanici jednou za dekádu, nepropásněte tudíž jedinečnou příležitost rozšířit si obzory. Všechny ostatní seriály po tomhle budou už jenom lepší..! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Na tej nočnej šichte robia len nesmierne zruční zdravotníci (nevynímajúc začiatočníkov). No a najčastejšia veta znie: Ak to neurobíš, zomrie. ()

Raketka29 

všechny recenze uživatele

Miluji pořady z doktorského prostředí, bohužel i sebelepší seriály jako ER, Grey's Anatomy a House se později příliš zamotaly do děje samotných postav než do toho, o čem mají být. Je mi jasné, že na pohotovosti to takhle nechodí a spoustu věcí by si na pohotovosti ani netroufli, ale po dvou sériích je příběh stále hlavně o pacientech, takže jen tak dál. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Po pilotu to zatím vypadá na slušnou oddechovku, která sází na klasický aspekt arogantního hlavního hrdiny, který je ale tak dobrý, že mu to ostatní musejí tolerovat. Je to svižné, je to slušně obsazené, občas trošku zmatené, ale mě to pobavilo. Navíc, mapovat dění během noční směny má potenciál. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Doktorské drama s nepostradatelným chirurgem noční šichty, který se vrátil z Afgánistánu. Neurazí, nenadchne. 60% ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Osvěžující seriál z prostředí pohotovosti - aneb vděčné téma pro amerického diváka. Naštěstí ale The Night shift se spíše podobá adrenalinovému Trauma, nežli soup operovým serošům typu ER, Grey's anatomy či dalším bludům... ano, i zde se řeší vztahy, ale ne takovým způsobem, aby se vám chtělo provést lobotomii mozku. Noční směna v nemocnici je plná zvláštností a dramat, které se přes den většinou "nedějí" - nespočet nových případů (aneb se nemusíme mučit u jednoho pacienta celou epizodu), které proudí do nemocnice, je doprovázen specifickým humorem nemocničního personálu, který se tak udržuje ve střehu (aneb "normální" doktoři dobrovolně nevyhledávají noční směnu...). Osm epizod seriálu krásně sluší, takže se ničeho příliš nepřesytíte. A na závěr pro mě jedno velké plus: po dlouhé době můžu zase vidět Freddyho Rodrigueze v seriálu!:-) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád seriály z nemocničního prostředí. Jako malé dítě jsem na jednu chvíly chtěl být doktorem. I když teď vím , že doktorem bych být nemohl (Jsem debil ) , tak pořád se mi tak nějak to doktorské prostředí zamlouvá , a díky tomu se mi o tom líbí filmy a seriály. Tenhle seriál jse mi hned už od začátku zalíbil. Vtipem to sice nemá třeba na SCRUBS:DOKTŮRCI , ani to není tak dějově propracované jako například POHOTOVOST , ale i přesto se mi tento seriál dost líbí. Jsem u patnáctého dílu , takžesi myslím že tento seriál za chvilku sfouknu. Už si ani nemyslím , že když už teď jsem u konce že by mě tam něco začalo vadit. No ale uvidíme... ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Většina seriálů těží z důležitých životních milníků. Tenhle seriál je okázale přeskakuje. V pauze mezi sériemi stihla proběhnout svatba, odjezd postavy do Afghánistánu, odmítnutí žádosti o ruku, rozchod (hned několikrát), začátek vztahu, závažná operace určující kariéru, odstranění nádoru v mozku, návrat Annie....to mě neskutečně vytáčí. Stejně jako fakt, že odlifrují hlavní postavy z obrazovky aniž by se namáhali nám oznámit, co se s nimi stalo. Jednodušší je asi dělat, že nikdy neexistovaly (Landry, Krista, Ragosa). Ale abych jen nenadávala... Seriál je svižný, dramaticky a prostě se pořád něco děje, rozhodně se nenudíte. Postavy jsou sympatické a celý seriál vyzařuje takovou příjemnou až rodinnou atmosféru. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Já ty doktorské seriály obecně moc nemusím, samozřejmě krom House M.D.a Sanitky. Tohle je něco jako pokus o vzkříšení pohotovosti, ale u pokusu zůstalo. V podstatě 2 frčky dávám jen kvůli obsazení. ()

Vlasek 

všechny recenze uživatele

Kdo pracuje ve zdravotnictví, musí z tohohle zvracet, nebo pukne smíchy. Ostatně jako ze všech obdobných seriálů. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Videl som dva diely a ostal som bez záujmu sa ďalej venovať tomuto seriálu. Nemá to doktorský šmrnc, medziľudské vzťahy medzi personálom sa mi zdajú byť naivné a celkovo ma nebavili ani lekárske zásahy. ()

SupergirlDC 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má zaujal už v traileri ktorý chodil v TV. Doktorské prostredie neje moje najobľúbenejší ale nemohla som sa odtrhnúť a tak som v priebehu pár dní pozrela celý seriál. Hlavné postavy mi prišli sympatické . Veľmi sa mi aj páčilo to ,že mali za jednu epizódu viac pacientov. Dobrá vetšina epizód mi prišla veľmi dobrá ale niektoré mi prišli nadpriemerne. Moje hodnotenie je aj keď to tu není 110% ()

jmennno 

všechny recenze uživatele

Jasně, pohotovost to není, ale koukat se na to dá. To že se jedná seriál z prostředí noční směny na pohotovosti, (nečekaně) je zde jistota, že to nebude nuda. Tedy aspoň co se případů a pacientů týče. Hlavní hrdina TC, je sice skvělým lékařem, ale také je dost problémový. Některé bizardní lékařské postupy co využil v Afgánistánu, přenesl i do praxe ve zdejší nemocnici. Jasně, je to celé přetažené za vlasy, ale vždyť je to jen seriál. Vedoucí noční směny je jeho bývalá holka. Nový šéf nemocnice hledá kde by ušetřil, a jak lékařům nejen z noční směny znepříjemnil život. Většina postav z řad lékařů, má společnou minulost v armádě.To je zde také často zmiňováno. Jsou to tedy přátelé na život a na smrt. ()

Reklama

Reklama