Reklama

Reklama

3:00 AM

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2012, 10 min

Obsahy(1)

Mladá žena žije na samotě ve svém domě. Jednoho večera je obtěžována nočními telefonáty, načež uslyší zvenku podivné zvuky. Je to vše realita, příliš bujná fantazie, nebo blouznění mysli? Film byl inspirován horrory ze 60. a 70. let, kdy bylo postupné napětí budováno zejména pomocí zvuků a náhlými zvraty v ději. Snímek byl natočen během jediného dne dvěma muži. Producentem Rachaelem Groomem a autorem scénáře a režisérem Lee Matthewsem. Osamělou ženu si zahrála Charlotte Armstrong. (BrianStorker)

(více)

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se celkem povedlo. Parádně gradující atmosféra, kterou hodně šponuje hudební (zvukový)doprovod. Někdo by mohl mít potíž s koncem, ale já tvrdím, že méně je někdy více. Lepší 3 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná dávka zvukové „bubu“ hrůzy jen co je pravda. Ale jo, tenhle krátkometrážní kousek nebyl vůbec špatný. Tvůrci dokázali navodit za pomoci nejrůznějších zvuků dobrou atmosférickou kulisu, která postupně gradovala. Já se sice nelekl, ale užíval jsem si to. Sice to mohlo být o krapek kratší, ale nestěžuju si. Navíc ani práce kameramana nebyla vůbec k zahození, což výrazně dopomohlo vytvořit kýžený efekt. Takže za mě určitě lepší průměr. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku to nejde. Akosi sa to bráni niečomu viac. Náznaky, chápem...ale potom som to pochopil. Všetko jednoznačne potrebovalo dôjsť do finále, ktoré má 3 sekundy od posr@tia sa. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Snad jediný krátkomentážní film u kterého jsem se bál.Nejděsivější byly ty zvuky a radši jsem ani nemyslel na to že je to jen amatérsky natočené. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Atmosféra opět perfektní. Opět škoda ten konec, ale po těch asi devět minut jsem měl fakt nahnáno... ta hudba, to všechno... jednou jsem byl zase vystrašenej. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Já tady ty "dlouhé", odporné napínáky budované pomocí zvuků, odehrávající se na opuštěném místě žeru! Skvělé postupné nastavování atmosféry, jak to mám u krátkometráže rád. Hvězda dolů snad jen za ten konec, mohl po těch deseti minutách perfektního napětí být určitě o něco lepší. Ale jinak skutečně slušné... 70% ___K vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=uma_1twBlpk___ ()

Reklama

Reklama