Reklama

Reklama

Hledá se Dory

  • USA Finding Dory (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V animovaném filmu od studií Disney•Pixar Hledá se Dory se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové. Při hledání maminky a tatínka potkává Dory tři svérázné obyvatele Mořského akvária: První je Hank, nerudný chobotničák, který úspěšně uniká zřízencům; druhý je Bailey, samec běluhy, který sám sebe přesvědčil, že mu nefunguje echolokace, a třetí je krátkozraká velryba jménem Naděje. Při prohledávání moderního akvária dojde Dory se svými kamarády k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům, a že to nejdůležitější na světě je přátelství a rodina. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel Barracuda_ smazal svůj příspěvek.

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

Cliff Booth

PIXAR rozhodne nie je štúdio zameriavajúce sa na deti. Ich filmy sú často extrémne prepracované a je vidno, že si chcú prilákať každú vekovú kategóriu. Tento rok PIXAR chystá animák Soul, čo podla traileru vidím na čisto film pre trochu dospelejších divákov. A každý film je pre každého bez ohladu na vek. 

na příspěvěk reagoval Barracuda_

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

Hrozně mě fascinuje, jak tady většina v komentářích jede ty svoje rádoby znalecký kritiky jaký to bylo nebo nebylo, co to mělo a nemělo, a co jste od toho čekali a nedostali. Strčte si ty vaše cinefilský srance do prdele. To je pohádka dělaná pro malé děti a těm by stačilo to pustit bez zvuku a po zpátku. Vzpamatujte se.

na příspěvěk reagoval JADIM

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Na samotného Nema to nemá ani zdaleka. Tady jde vyloženě vidět, že to bylo natočeno pro prachy a hlavně zaměřeno na velmu mladé publikum a bez toho citu, který jinak Pixar má a se kterým přistupuje ke svým animákům. Nějaký dobré chvilky tam byly, ale jako celek to byla slabota. Doufám, že další Toy Story nedopadne stejně.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

lepsie nez hlada sa nemo ta chobotnica davala bomby fakt chcem solo film s nim 

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Nevím, co srovnávala, ale zjevně si nepochopil nadsázku.

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Echelon1

mě jenom rozesmála hláška, že je v dětské pohádce tolik chyb a proto se to panu stokovi nelíbilo :-))

 (hodnocení, recenze)

Neznamená to přece, že když se někomu ta pohádka nelíbila a viděl v ní divák nějaké ''ty'' chybičky, že tu bude některý uživatel/ka hned vyskakovat a rozdávat rozumy, ohánět/bránit se jinými pohádkami pro děti a srovnávat to!

na příspěvěk reagoval Pierre

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Veď áno, lenže tieto faktuálne záležitosti aj v rozprávkach ukazujú normálne. :D Chobotnica tam tiež nepoužíva chápadlá k lietaniu (ale predsa k šoférovaniu nákladaiku!).

na příspěvěk reagoval Ainy

 (hodnocení, recenze)

:-D hanba tobě, že tak nesmyslně reaguješ.

V každé pohádce živočichové mluví :)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

A co teprve, že tam ryby a jiní vodní živočichové mluví, že ... jak může někdo animovanou, dětskou pohádku udělat s tak závažnými chybami. Nechápu. Hanba tvůrcům!

na příspěvěk reagoval Echelon1

 (hodnocení, recenze)

Echelon1

Ano, mělo by to tak být. Ve filmu je spoustu chyb a i kvůli tomu se mi to také moc nelíbilo.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Mne príde divné, že tam nejaké mŕtve ryby vôbec hádzali. Je to žralok veľrybý, nie? A ten sa živí predsa planktónom.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

V dnešní době je cool hejtovat Pixar. To ale nedělá z Hledá se Dory špatný film

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Nepřijde vám divné, že mrtvými anonymními rybami se Naděje v akváriu živit může, ale svoji kamarádku Dory nepapá?

na příspěvěk reagoval peiton, Echelon1

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Ja viem,že v rozprávkach je možné všetko,najmä v tých animovaných,ale napriek tomu suchozemská chobotnica navyše riadiaca auto,to ,,trochu" prehnali. :-)))

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Žralok

Á, moje chyba. Škoda, doufal jsem, že informace na Dabingfóru jsou mylné. Tam jsem totiž zjistil, že postavy z akvárka z prvního dílu mají jiné české hlasy, než v geniálním dabingu jedničky.

na příspěvěk reagoval Žralok

Jaroslaf

Jaroslaf (hodnocení, recenze)

Ví někdo proč byl v titulkách u originálního znění zmíněn Willem Dafoe, když se ve filmu jako zlý (napravený) žralok z jedničky vůbec neobjevil?

na příspěvěk reagoval Ainy, Ištván87

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Reklama

Reklama