Reklama

Reklama

Wicked City

(seriál)
Trailer
USA, 2015, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Steven Baigelman

Hrají:

Jeremy Sisto, Taissa Farmiga, Gabriel Luna, Jaime Ray Newman, Evan Ross, Ed Westwick, Anne Winters, Karolina Wydra, Erika Christensen, Kirk Baltz (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (4)

Lenulinka 

všechny recenze uživatele

Seriál ukončen po třech epizodách. Za mě škoda, náběh to mělo opravdu slušný už od první epizody a vyvíjelo se to slibně. ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Píplmetry dávají, píplmetry berou... Seriál byl po třech epizodách zrušen, ale k vidění je celkem osm epizod. Škoda no... Ed Westwick a Erika Christensen byli obstojný páreček sociopatů! ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Zatím vážně nevím, co si o tom mám myslet. Kdo je vrah vám řeknou hned v prvních deseti minutách a pak už jen sledujete jeho osudy. A to je právě na tom to nejlepší: nelíbí se mi to, ale nemůžu to přestat sledovat. Takže uvidíme, co se z toho vyklube. Jenom doufám, že to nezruší dříve, než to přestane být zajímavý. Nutno ale již nyní podotknout, že Edovi role Kenta (nebo Trenta nebo Johna nebo jak se vlastně jmenuje) fakt skvěle sedí. Je to sympaťák. A tím pádem fandím sériovému vrahovi... kam mě ta televize dostala? ()

noutebook 

všechny recenze uživatele

Seriál patří mezi ty ne zcela otřelé, kde sice víte, kdo je vrah, ale zdaleka to pro vás není podstatné. Nechybí zábavné, příjemné i překvapivě milé momenty. Rozhodování se patřilo mezi těžší, pro jisté sympatie k herci, co hraje hlavní postavu, ale nakonec si seriál ty 4 hvězdy v osmi dílech zaslouží. ()

Reklama

Reklama