Reklama

Reklama

Vražda za vraždu

Trailer

VOD (1)

Nová spolubydlící nemusí být jen tím, kdo se s vámi dělí o náklady za bydlení. Může vás zatáhnout do problémů, které z vás udělají vraha. Natalie, která bydlela v domě s Amandou a další spolubydlící, zmizela. Policie po ní sice pátrá, je však neúspěšná. Dívky se rozhodnou, že její pokoj pronajmou. Do domu se nastěhuje Hayley. V té době začíná Amandu nebezpečně otravovat mladík, o kterém je přesvědčena, že má kvůli své násilnické povaze cosi společného se zmizením Natalie. Mladík vnikne do domu a Amandu napadne. Naštěstí přijíždí Hayley a zasekne mu do hlavy sekeru. Nyní žádá na oplátku protislužbu, aby Amanda zavraždila jejího násilnického otce. Hayley vypracuje plán. Bude mít Amanda dost kuráže vraždit? A je všechno opravdu tak, jak Hayley tvrdila, nebo je jen skvělou manipulátorkou? (TV Nova)

(více)

Recenze (35)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

My chlapi máme výhodu, že nám stačí pěkná holka a zábava je na světě. Chtěl jsem něco, na co by se pěkně koukalo, a i když jsem tím původně myslel film, Amanda se nakonec ukázala jako príma záložní plán. Někdo tady očividně kdysi viděl Cizince ve vlaku, a tak ho napadlo přidat tomu barvičky, dvě lesbičky a trochu víc krve. Hele, nebudu nikomu vyvracet, že je to ptákovina, ale můžete mi věřit, že na kanadské poměry je to promyšlené až až. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Snad ještě větší srágora, než podobná Roommate, kterou od naprostého odpadu zachraňuje jen to, že holky nejsou úplně k zahození, ačkoli herecký talent už zahodily, pokud ho někdy vůbec měly a jediná scéna, při které jsem jim to pobýhání před kamerou fakt žrala, byla žhavá líbačka v první půlhodince filmu. A v té závěrečné půlhodince už jsem si zase po dlouhé době připoměla, že rychloposuv nemusí být užitečný jen při sledování péček... 10% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fotrovýma fackama z dětství trefená lesbička se snaží svou ještě hezčí spolubydlící všemi možnými prostředky přesvědčit k.....dokonalé vraždě. Film má pěkný obal i herce, má taky celkem promyšlený děj, jenže ten není až tak poutavý, jak se asi čekalo, čímž to celé vyznívá poměrně mdle. Ke konci snímek dostává trochu spád, takže na nějaký ten průměr to tak tak vychází. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si chcete odpočinout od předražených filmů, nastupují ty levné, se spanilými děvami, které okouzlí, i když by na kondom nebylo. A tak se ke mně dostal i tenhle ambicí prostý thrillerek/horůrek, v němž se do popředí dostává vnadná Katie Cassidy, která si nastěhuje do uvolněného pokoje po předchozí nájemkyni, co záhadně zmizela, dívku záhadného charakteru, pochybných mravů a lesbicky orientovanou. Holky se po čase k sobě budou (sexuálně) lísat, netrvá to dlouho a stanou se z nich spojenci ve zločinu vraždy. Nová spolubydlící zabije ve sklepě bývalého přítele své kamarádky. A na oplátku bude žádat protislužbu, spočívající v odstranění jejího fotříka, který jí zřejmě prováděl nepěkné věci. A pořád je zde záhada zmizelé spolubydlící. Kanadský počin disponuje ne úplně otřepaným námětem, samozřejmě, spousta z toho už byla k viděný v podobně spřízněných filmech, takže nic šokantního se nekonalo, stejně mě ale bavilo, jakým směrem se bude vražedný plán na odstranění nic netušícího fotříka ubírat. A ono je to dost postavené na zvratech a překvapeních. Režisér Michael Greenspan asi brousil hlavní představitelku, ono se není moc divit, odmítl by ji snad jen blboun nejapný, ale hlavní je to, že s oblibou točí filmy za pět prstů, které nevypadají vůbec špatně. Katie Cassidy moc hlavních rolí nemá, takže jsem uvítal film, kde nebyla za blbou ani za přemoudřelou, prostě do jámy plné paragrafů spadla, že ani nevěděla jak. Poutavou formou natočené. A Katie víc obsazujte, nebo vyrazím do kanadských končin, kde jsou ty holky nějak hezčí. 8/10 ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Recenze: Osud svede dohromady dvě krásné mladé studentky, které následně spojí dvě zcela nové pouta, jedno je spojuje a druhé rozděluje, které nakonec zvítězí láska nebo smrt? - Za to čupr obsazení přidávám jednu hvězdičku. Je to průměrný thriller, ale v tomto žánru je těžké najít kvalitní thriller. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Navnadila mě Katie Cassidy z Arrow, ale tady zrovna nepřesvědčila. Stejně jako její souputnice, které se ta vyšinutá holka nedala věřit. Námět sám o sobě nebyl ničím urážející a sem tam se dala najít i scéna, která vzbudila nějakou tu naději, která ale byla vzápětí zadupána do země. Třeba u téch lesbických hrátek jsem čekal trochu víc odvahy a ono nic. Tvůrci se vše snažili zachránit dvěma veletoči na konci, ale ani těmi kvalitu nijak nepozvedli a už vůbec jimi nepřekvapili. 30% ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Pomalý psychothriller s předvídatelným rozuzlením, přičemž asi největším přehmatem tvůrců bylo obsazení Tracy Spiridakos do role Hayley. Za tu dívčí lásku a něhu ale hvězdu přidám. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

U začiatku boli dve docela sympatické ženy-kamarátky,neskôr so skrytými lesbickými sklonmi,spája navonok rovnako zlý osud,a ktoré sa ho rozhodnú vziať do vlastných rúk likvidáciou dôvodu svojho nešťastia čiže muža-násilníka.Kto má rád psychicky nezdravých jedincov,si príde na svoje..Ale nič prevratné,nič svetoborné nečakajte.Znalec a fanúšik v takomto žánry light psycho,nesmie byť prekvapený pointou a vecami s tými súvisiacimi.Ako scénky za scénkami plynú dá sa z nich jednoducho vydedukovať čo bude nasledovať dalej a síce,dá sa odhadnúť a byť pred nimi o krok dopredu.Ja sa v tomto málokedy mýlim a nešliapla som vedľa ani tentokrát.Chutná jednohubka,ktorá neurazí,ale ani nenadchne.Nič nepokazíte ak si ju vyberiete na zahnanie nudy pri dlhých zimných večeroch.A možno v závere budete prekvapený.. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

O jednom zmizení studentky, kterou ani policie nemohla najít. Pak se z ničeho nic objevila Hayley a vše šlo do kopru... Vraždu za vraždu chce Hayley zplatit dluh, ale Amanda není schopná nikomu ublížit natož zabít. Jak se ale dostat ze spárů manipulátorské bestie, která Vás vydírá? 30% ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Od začiatku bola tá mrochta vadná, takže plot twist u mňa nenastal. Dokonca ani ten druhý, lebo ako, černuľka bola veľmi čitateľná. ODPAD! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

V rámci možností slušně natočený film ze série filmů o narušené dívce, která potřebuje pomoc kamarádky, aby mohla zabít svého otce. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval skrze Tracy Spiridakos, kterou jsem poznal v seriálu Revoluce. Očekávání jsem neměl nikterak vysoká, ale zajímalo mne co Tracy předvede ve filmu a navíc zde byla i další pohledná herečka (Katie Cassidy). No a co dodat k filmu samotnému? Herecké výkony se nemají o co opřít, protože děj by šel shrnout do několika vět. Snad jediným kladem je setkání Amandy s otcem Hayley a ta část do koncovky. Samotná koncovka, řekněme od stodoly notně pokulhává a poslední scény, když je vše vyřešeno, jsou hodně slabé. Za zmínění jistě stojí i samotné jiskření mezi Hayley a Amandou, které mužské oko potěší. Hodnocení sráží hned několik scén nad kterými zůstal rozum stát, ale to jsem i očekával - rozpočet zde očividně moc velký nebyl. Dávám průměrné 2z5, které nahrabal vzhled "hrdinek" jak film samotný. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť poutavý film, jehož jedinou předností je, že tam hraje pár celkem pěkných děvčat. Protože děj mě nijak zvlášť neuchvátil, přemýšlel jsem při sledování filmu o tom, jak náročná je práce herečky. Žena musí chodit, mluvit, hýbat rukama a mnoho dalšího, jako třeba utíkat, prát se, brodit se vodou, ohánět se sekerou, pracovat s lopatou, sprchovat se a dnes, v době LGBT, někdy i líbat jinou ženu. (Jedna moje známá, stoprocentní heterosexuálka, onehdy hrála v pornofilmu, kde měla předepsanou i lesbickou scénu a velmi si pak stěžovala, jak jí to bylo nepříjemné.) Hraní je fuška, což by scénáristé měli mít na paměti a psát co nejlepší scénáře, aby herecké úsilí děvčat nepřišlo vniveč. Tady se to ale moc nepovedlo. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

"I killed for you now kill for me." Nevim jaky je problem mistnich uzivatelu s timhle filmem, ale me se libil. Originalni, se skvelymi i spatnymi psycho momenty. Dobre vybrani herci a skvela chemie mezi nimi. Pretacet jsem opravdu nemusel a drzelo me to po celou dobu v napeti. Arrow girl meeting Revolution girl in heavy psycho make out session. Proste zajimavy snimek, ktery ale neni pro kazdeho. 70% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hezká číča uvěří psychoušovi jak blbá p . . . a další číča to schytá za ní. Nic originálního, ale je to dobře zahrané, některé výrazy v obličeji herců/ček jsou velmi výmluvné. Bohužel, podobných počinů je moc a moc, takže se tento ztratí. Chválím jen ne úplně jasný konec. Mě překvapil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hodně jednoduchý příběh o tom, kterak si dvě mladé dámy vypomohou s životními problémy ohledně mužů. A tak se dá říct, že se ve své podstatě jedná, v uvozovkách, o dámské boddy movie, ve kterém se představitelky hlavních postav Katie Cassidy a Tracy Spiridakos snaží o upoutání pozornosti, seč jim síly stačí, avšak nedostatečnost scénáře jim to nemálo hatí. Dramatizace má takový lehčí říz, ale o sebemenší napětí nelze zavadit vůbec. Těžko říct, třeba je snímek zacílen k dámskému diváctvu, které nemají rády přehnané násilí a krev. Dějově se tu pracuje hodně na náhodách a všelijakých podivnostech, které jako celek nedávají logiku. Hlavně ve finále se určitá energie vyzařuje, jenomže když je děj zjednodušen ženskou logikou až příliš, budí to zkrátka jen rozpaky. Jako dámský thriller určité hranice uspokojivosti má, ale převážně pánové budou spíše skřípat zuby. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky a ich vzájomná dohoda podľa názvu filmu, len si vymenia osoby, ktoré neznášajú a chcú zabiť 3* ()

Reklama

Reklama