Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller, natočený na motivy příběhu Romea a Julie, je zasazen do prostředí teenagerů. Vypráví o ničivém dopadu neuváženého zveřejnění jedné zprávy na internetu. Po tom, co je za vraždu dvou teenagerů zatčen vyděšený chlapec, musí tento hoch přesvědčit policii o své nevině, a zachránit tak svého nejlepšího přítele před smrtí. Díky své vlastní internetové historii, tedy polopravdám zúčastněných teenagerů a zprávám ze záhrobí od samotných obětí, však jeho verze příběhu dostává trhliny. Když policie zjistí, že jeden chlapec je pro slávu na internetu ochoten udělat cokoliv – ba i zemřít – nervy drásající závod s časem se rozjíždí na nejvyšší obrátky. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

„Ak nie ste online, neexistujete.“ Aké smutné a pravdivé. Aspoň v hlavách mládeže minimálne. Pre lajky sú ochotní spadnúť aj do priepasti alebo sa nechať zraziť rýchlikom, ako sa ukázalo pravdou aj u nás na Slovensku. Páčil sa mi rozhovor ako policajtka mladíkovi hovorí, že pozerá sto stupídnych videí za deň a on jej na to „Ja som umelec!“. Šokujúce, čo si o sebe tí adolescenti myslia. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Pokud je pro dnešní mladou generaci důležitější honba za počtem lajků než reálný život a vztahy v něm, tak to není dobrá zpráva pro rodiče a už vůbec ne pro lidstvo jako takové. Film Společenská sebevražda názorně ukazuje, kam až podobné internetové hrátky mohou zajít a že stačí fakt málo, aby se všechno pořádně zvrtlo. (75%) ()

Reklama

Reklama