Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takový malý český Fear Factor, vedený bez velkých gest a rozpočtu typicky českou cestou podle hesla mučeníčko, to je moje potěšeníčko. Velmi komornímu prostředí vévodí jako maják (všeho jiného kromě naděje) Iva Pazderková, která trousí na adresu soutěžících komentáře správně na hraně nevinné, téměř kamarádské, vtipné urážlivosti, a navíc je hojně doplňuje podezřele často vtipnými slovními hříčkami se zadávanými otázkami nebo odpověďmi soutěžících (na které se skutečně namnoze nedá připravit:)). Ne že bych se každý týden tetelil v očekávání dalšího dílu, ale jednou do měsíce žádný problém... rozhodně mě to těší víc než třeba taková Hodina Pravdy na ČT;) A vlastně proč ne, na červenou to má. 70% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jo, říkáte si, to je ten pamrd, co dal žoviálně genitální Fontáně odpad a kokotině s úhlavní džoukařkou Pizderkovou a kvintetem mentálů, kteří sotva vyšli školku, čtyři hvězdy. Ano, je to tak a mám čtyřicet apetitů vás poslat kamsi do černého houští v blízkosti mé anální oblasti, ale usoudil jsem, že ne každému se může tento druh primitivního humoru líbit. Kdyby přidali víc na fekálnosti a hlásili by se tím, že by se Pizderce strefovali do brýlí svýma hovnama, napálil bych tam bez skrupulí za pět. Víc hoven, prosím. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Správná fekální zábava se skvěle sarkastickou a pohotovou Pazderkovou a pěti dementy. Problém celé show je v tom, že i když působí prvoplánově zábavně a exoticky, za pár dílů se okouká a jakmile se divák otupí proti těm hnusům a píčovinám, nebude mít už prakticky žádný důvod to dál sledovat. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, přemýšlení bolí.. Dekadentní soutěž o tom, že za peníze je v Praze nejen dům - docela vtipně moderovaná sarkastickou Pazderkovou, Černou zmijí v sukni a v kravatě. Upřímně je mi líto těch, co nedokážou odhalit její dokonalé mimikry a poznat nadhled, i kdyby jim seděl na klíně a vískal je ve vlasech.. Jen mě trošku mrzí závěr, kdy si nejdřív sedící soutěžící založí na kameny v močovém měchýři (přitom je to celé o tom, že se uklízečce nechce drhnout pochcaná deska) a co je nejhorší, jazyky plamene pak nemilosrdně naruší vyrovnanost Kalouskova státního rozpočtu! ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

No tak to mě s prominutím p*s*r. Ti lidi jsou tam úplně blbý nebo co? Ale debilitě se meze nekladou, je to docela sranda sledovat ty co se tam přihlásí, a proč vlastně ne? Šance vyhrát mezi tou konkurencí je velká, a vyhrát 100 000 za otázky typu: Vyjmenujete nějaké tři omáčky? je docela dobrý. Ale co si budeme nalhávat, říkejte si, že ti lidi jsou úplní pitomci, že tam lezou a dělají tam takové koniny jako močení na záchodě a zmáčknutí tlačítka s elektrickou ránou, ale sami si položte otázku: Když je to taková lehká blbost, proč si nejdu zahrát taky? 3 hvězdy ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden - první - díl. A víc jich už jistě neuvidím. Takže pokud se během dalších částí stal či stane nějaký nemožný zázrak a úroveň této "soutěžní komedie" stoupla či stoupne, jistojistě mi to ujde. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Cool ptákovina, pár blbců se snaží obstát v nemožných úkolech, při kterých musí odpovídat na jednoduché otázky a když bude mít jeden z nich štěstí vyhraje peněžní výhru. U takových to pořadů můžete jen kroutit hlavou. Moderátorka mi taky nesedla. Je to kruté, ale hraničí to s odpadem. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nevim jak vás, ale mě tahle soutěž docela baví. Sice by se některé kousky nemusely tolikrát opakovat a ten záchod na konci je sice vtipnej, ale ten kdo zrovna nepotřebuje na malou to má docela blbý. :D Když zrovna v telce nic kloudnýho nedávaj, tak si tohle klidně pustim. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já Pazderkovou, kterou znám z jejího nespočtu skečů z Na stojáka - můžu. Tady ovšem nevystupuje jako blbá blondýna, ale jako sebevědomá a někdy i ostrá moderatizátorka. Viděl jsem jeden díl a byl jsem celkem překvapen úkoly i závěrečným čůráním v kadibudce... Jako něco nového to bylo jistě zajímavé, neotřelé, místy vtipné. Ale také jsem si řekl, nejsme už na té hranici kde show spadává do nechutnosti? Patří ještě toto do odpoledního TV vysílání, nebo patříto do TV vysílání vůbec??? * * ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo, debilita ovládající Novu a Primu už dorazila i na COOL. Rádoby vtipná moderátorka kopírující ironickou a "drsnou" Zuzanu Slavíkovou moderuje TV pořad, který nelze nazvat ničím jiným, než nejhlubší žumpou televizní "zábavy". Myslela jsem, že je paní Pazderková relativně inteligentní osoba, ale kdyby jí skutečně byla, tak tohle prostě nevezme... Jak na to může někdo koukat? Jak se do toho může někdo přihlásit? Tohle asi vážně nepochopím.:-( ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

„Do postele bych s Pazderkovou nešel. Není můj typ“. Já (prý) její také ne, takže „u(s)rovnáno-bez výčitek“. Na skleničku (vína) však....“kdykoliv, kdekoliv“. U moderátorky (stejně tak u žen obecně) oceňuji přirozenou inteligenci, zdravé sebevědomí, pohotovost, smysl pro (černý) humor (trochu té ironie a sarkasmu, když se dobře použije, taky neublíží) a nadhled. Jak se zdá, narozdíl od Ivy, to vše resp. poslední tři vlastnosti, zdejší většina postrádá. Jelikož tento formát je v prvé řadě o moderátorovi(ce), je z poloviny vyhráno. V druhé řadě o samotných hostech (soutěžících) a s tím souvisí určitá rozkolísanost jednotlivých dílů. Přesto, pokud od soutěže neočekáváte ryze vědomostní charakter (v tom případě doporučuji AZ kvíz) a chcete (po náročném dni) pouze „vypnout“, zrelaxovat, (možná) nabýt i nějakých těch vědomostí, popř. jste fandou (do) grilování a v neposlední řadě jste toho názoru, že pro výhru je třeba „trpět“, je Pekelná výzva tou správnou volbou. 65% a mám (velkou) chuť to nadhodnotit. Počkáme a uvidíme.... P.S. nevím, zda-li to způsobila klesající hladinka v lahvi nebo si jednoduše začínám(e) zvykat, ale ten tvrdě-upřený výraz zpoza brýlí a padnoucí kostýmek alá přísná paní učitelka (snad pouze ten bičík na (z)trestání chybujících soutěžících postrádám) mi připomněl moje oblíbené (večerní) menu. Takže, Ivo, nedáme si (přecejenom) šanci?! Ok, poznamenávám si: příští Čt, v 20.15 na ...... Prima cool. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusím být stručný. Pokud se soutěže neúčastníte přímo vy, nebo některý z vašich známých, tak postrádá veškerý smysl soutěž sledovat. Soutěži prorokuji brzký konec, protože zkrátka nemá šanci si najít dostatečně široký okruh diváků. V televizi na ni nebude koukat nikdo inteligentní, protože se často brutálně kříží s Evropskou ligou, kterou jsou nuceni sledovat i ti z českých fanoušků, které sport zajímá jen a pouze tehdy, když se zrovna daří, což ,,Plzeň" už druhým rokem splňuje. Sledovat soutěž se zpožděním ze stránek primy diváky velmi brzo odradí, protože velmi brzy budou znát zpaměti několik nepovedených a příšerně nudných reklam. Iva Pazderková je dle mého odborného názoru tvorem velmi ošklivým a nemusí mít na sobě ani ohavné brýle a ani být načesána na Zuzanu. Soutěže jsou ubohé. Nejsou ani drsné a ani vtipné. Klasický odpádek. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu přemýšlím nad svojí účastí v této soutěži.Protože největší výhrou pro každého normálního člověka musí být, přeskočit stoleček tý debilní krávy a domlátit jí do bezvědomí.Žumpa televizní produkce, rektální dávidlo a plesnivý vřed.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Leošek Marešů do tohoto pořadu prý jít nechtěl, páč mu předpovídal neúspěch. No kdyby to moderoval ON, byl by to ještě větší průser. Iva Pazderková byla vždycky tak trochu jeblá po hlavě (no asi ne jenom trochu), ale zase s ní je občas prdel. Tady si vzala na mušku soutěžící, kteří si případnou výhru museli dost často opravdu vytrpět. Kurňa dostat takovou paintballovou puškou zásah z blízky dost bolí… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že když se to vezme do extrému, tak i takováto obrovská chujovina působí i vtipně. Parodie na Faktor strachu a Nejslabší! Máte padáka!. To se dá buď odsoudit nebo si z toho pustit smíchy do kalhot. Zatím jsem u toho nechápavě valil bulvy, zda to jsou herecké etudy nebo jsou to opravdoví soutěžící z lidu... ()

Reklama

Reklama