Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný pořad, v němž vyhlásíme vítěze ankety, v které diváci na internetu hlasovali o nejlepší ze třiceti pečlivě vybraných scének napříč historií České televize. Naše pozvání tentokrát přijaly takové legendy jako jsou Jiřina Bohdalová, Luděk Sobota, Martin Dejdar, Jiří Lábus, Josef Náhlovský a další. Dozvíte se také názory známých osobností na jednotlivé ukázky a samozřejmě i množství dalších zajímavých informací. V pořadu nebude chybět ani hudební překvapení. O příjemnou atmosféru se opět postará moderátorské duo Aleš Háma a Jakub Wehrenberg. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

triatlet 

všechny recenze uživatele

O dvě hvězdy nudnější než Večerníček. Jakub Wehrenberg s Alešem Hámou bohužel neoživili střihový pořad, možná se mohli sami pokusit o nějakou scénku. Lukáš Pavlásek jako syn Luďka Soboty? Ha, ha, ha... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Snad jen z úcty k těm hercům a režisérům co tyhle skvělé scénky natočili. Dneska už se zábavné pořady netočí, tudíž není z čeho ty pořady dělat. Tak že se neustále vaří z dávno převařené vody, to jsme to dopracovali. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrný pořad ČT, který moderují Aleš Háma a Jakub Wehrenberg a vyhodnocuje hlasování diváků o nejlepší komediální scénku. Jejich ukázku komentují vybraní hosté (např. Míra Bosák, Vláďa Šmicer, Jitka Zelenková, Petr Novotný, Franta Ringo Čech nebo kněz Zbigniew Czendlik), takže z ukázek nic divák nemá. Pár hostů nemůže zachránit takový pořad pro pořad. Průměr. ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Ono dost záleží, koho máte u sledování kolem sebe. Když si k tomu pozvete kamárady, s kterými jste na týhle zábavě vyrostli, a každý přidá vlastní scénky, komentáře a vzpomínky, tak to taky pořádně zvedne grády. My se fakt dobře bavili. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Opravdu "zážitek". Pořad o scénkách, ze kterých člověk postřehne pár vteřin a i do těch několika vteřin mu někdo zbytečně a často i hloupě, kafrá. Prostě velmi špatné a zbytečné. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři, ale ty by byly jen za ty staré scénky, které vždycky pobaví (když je člověk nevidí častěji než jednou ročně). Pokud je z hodnocení vynechám a vezmu jen samotný pořad, tak je to slabé, přitom Háma s Wehrenbergem jinak špatní moderátoři a baviči určitě nejsou. ()

Reklama

Reklama