Reklama

Reklama

Avengers - Sjednocení

(seriál)
  • USA Marvel's Avengers Assemble
TV spot
USA, (2013–2019), 45 h 21 min (Minutáž: 21–22 min)

Předloha:

Joe Simon (komiks), Jack Kirby (komiks), Stan Lee (komiks)

Hrají:

Roger Craig Smith, Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Muta'Ali Muhammad, Ralph Garman, Clark Sarullo, Lindsay Abernathy, Kevin Michael Richardson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(126)

Obsahy(1)

Hrdinové a padouši ze světa Avengers jsou zpět.
Padouch Red Skull umírá a aby zabránil nejhoršímu, rozhodne se spojit se zabijáckým MODOKem, aby společně unesli Kapitána Ameriku. Red Skull má v plánu pro sebe tímto způsobem získat zdravé tělo, do nějž by přenesl svou mysl. Poté, co je poražen spojenými silami týmu Avengers, se mu přece jen podaří svůj problém vyřešit. Iron Manovi sebere jeho brnění a nechá Tonyho Starka umírat. Ostatní hrdinové však Starkovi seženou brnění nové a při dalším útoku Skulla opět porazí.
Red Skull má ale v záloze ďábelský plán, jak se hrdinů zbavit jednou provždy. Chce jim vzít vše, co je jim drahé a to tak, že zařídí, aby je lidé nenáviděli, protože selhali v jejich záchraně. Aby vyrovnal síly, Skull sestaví vlastní tým, tentokrát samozřejmě super padouchů, kteří mu mají pomoci hrdiny zničit. Jak tento střet dobra se zlem dopadne? (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (26)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako som mohol zabudnúť ohodnotiť túto skvelú síce trochu viac detinskú ale za to svojim rozmachom doslova epickú megajazdu v podaní Marvelu, kde Avengeri stretli toľko postáv, že jediné Endgame by tomu mohol konkurovať... :) Spočiatku sa mi to nepáčilo kvôli ukončeniu predchádzajúcich animovaných Avengerov, ale popravde už po pár dieloch som sa na to namotal znovu. Perfektné rozdelenie jednotlivých sérii do skvelých príbehov na pozadí, len škoda, že sa nenájde nikto, kto by otitulkoval posledné dve série. Prvé dve sú aj s dabingom, tretia s titulkami a štvrtá a piata bez titulkov a bez dabingu. Večná škoda, lebo tento seriál má fanúšikovi komixov vážne čo povedať. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech dílech : Poměrně hodně slabý rozjezd ale není tu úplná prohra. Většina sympatí ale těží z toho co je známé. Nic moc nového ve filmu nenajdete, animace je standard a Iron Skullova armáda má jednu chybu a tou je M.O.D.O.K. Ve výsledku tak trochu uspěchané, rozhodně nedotažené a hodně přímočaře zbytečné. Ta třetí hvězda je jen za chemii, která jako ve většině dalších zpracování mezi hrdiny funguje. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem stále pěkně naštvaný, že skvělý seriál Avengers: Earth's Mightiest Heroes nahradil jiný, ale nakonec to nebylo zas tak špatné. Hlavní je, že se to krom animace nepodobá Ultimate Spider-manovi, protože ty dětinské vtípky mě štvali fakt hodně. Samozřejmě se zde najde hned několik věcí, nad kterými si člověk musí postesknout. První je ta animace. Kupodivu se mi celkem se mi i líbí (i když nedokážu posoudit, jak moc levná byla), ale na ilustraci jednotlivých postav si asi budu zvykat dýl. Děj se posunul někam úplně jinam, je zde známá parta z filmových Avengers + Falcon, ale na EMH se bohužel nenavazuje. Proč? To nám nikdo nevysvětlil, asi aby si děti zvykali na známé hrdniny, co viděli ve filmu. Doufám, že se ukážou i další postavy, protože to byla jedna z výhod předcházejícího seriálu. Jako velký fanoušek komiksu nejsem úplně potěšen, ale tu mytologii zkrátka žeru. Zatím hodnotím po prvních dvou dílech a doufám, že v červenci budu mít z tohoto seriálu lepší pocit...Zatím 62% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Obvykle nehodnotím po prvním dílu, ale jelikož Avengers Assemble jsou tady na úkor vynikajících a bohužel zrušených Avengers: Earth's Mightiest Heroes(EMH), nemohu jinak než vyjádřit několik prvních dojmů. Částečně musím souhlasit s uživatelem John8, jehož komentář tu byl jako první. Sice tedy nejsem tak brutálně zklamán, nicméně řadu výhrad mám. Předně je tu to chaotické vržení diváka do časovo-příběhové linie, která vůbec "neštimuje" s tím, co jsme doposavad viděli. Dále se mi také příliš nelíbí zápletka a její provedení (výměna mozků? copak jsme v Tak jde čas s Joey Tribianim aka Dr.Drake Remoreyem?), ale u té ještě uvidíme, jak se vyvine v dalších dílech. Animace mi až tolik nevadí. Po prvních ukázkách, které se objevovaly jsem byl vcelku zděšen, avšak výsledek mě mile překvapil. 3D loď je ale samozřejmě odporná! Tyhle kombinace 2D a 3D animace se opravdu málokdy podaří provést tak, aby nepůsobily jako pěst na oko. Zbytek jsou pak jednoduše komiksoví Avengers, plno výbuchů a akce, hláškování se tady zatím příliš nedaří, ale třeba přijde v dalších dílech. Abych nezapomněl, tak malou výtku bych měl i k "fyzice" kde i přes to, že jde o komiksový animák se vším všudy, tak některé ty skoky, lety, rány a podobně na mne ve srovnání s jinými animáky, včetně těch ze stáje Marvel, působí příliš předimenzovaně. Určitě bych se nebál doporučit sledování dalších dílů, nicméně po zhlédnutí toho prvního ve mne převažuje očekávaný pocit mírného zmaru, že EMH museli kvůli tomuhle skončit. Navíc značně uspěchaně a nedořešeně. Komentář doplním po zhlédnutí první řady. ()

John8 

všechny recenze uživatele

CO TO SAKRA BYLO?!?! Teď už jsem se trochu uklidnil, ale takhle mě ještě žádný první díl nerozčílil a tolik problémů nenapočítal. Takže jedeme *1)* Kde to sakra jsme? Určitě nepokračujeme v Avengers EMH protože tam byl falcon již stabilizován a Avengers se nerozpadli, stejně tak to není pokračování filmových Avengers, Black widow byla oficiálním členem, a také se nerozpadli. Není to návazné na současný komix, protože jsou v něm všichni daleko dál. Je-li to pokračování avengers UTS, neumím říct, show jsem neviděl, ale pro víc hvězd žádám vysvětlení. *2)* Příběh. Tím nemyslím že nejsem spokojen s dosavadní dějovou linkou, ne, je to první díl, ale to pojetí. Mám pocit že scénář psali dvě opice na speedu, sem tam něco vybouchne a někdo do někoho praští, lidi řeknou jedno a udělají naprosto zhovadilý opak [ironman: "zústanu s vámi, tentokrát půjdeme jako tým" *střih* Frrrrrrr! a ironman mizí v dáli] ale i základní věci jako Build-upy nebo dramatickéchvíle ticha tu prostě nejsou, vše se jen děje, rychle nepřehledně a naprosto nezajímavě. *3)* Animace. Och ta hrozná animace. Její levnost je do očí bijící! Pokud chtěli tvůrci rozpohybovaný komix, měli udělat rozpohybovaný komix, Plná animace to není ani náhodou, za tuhle kvalitu by se mohli stydět i některá flashová videa na youtubu, zvláště v pohybu to vypadá jako vystřihovánky na naprosto nesedícím pozadí, ani občasné komixové panely nepomáhoají a snad ještě víc ruší. A hřebík do rakve je odporná 3D loď. [SHRNUTÍ] Filmové i Avengers i EMH zbožňuju, ale assemble na mě zatím působí jen jako rychlí pokust vyždímat peníze z momentálně populární ikony, a to snášet nebudeme, jednu hvěždu dávám spíš jako víru v to že se to ještě zlepší, určitě ještě přidám další komentář. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (3)

  • Plakát k seriálu je dost podobný plakátu, který je k filmu Avengers (2012). Jediné rozdíly jsou ty, že na plakátu k filmu je Nick Fury a zde je místo něj Falcon. (Knowho)

Reklama

Reklama