Reklama

Reklama

Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film se samostatním Spencer, a Spencer bez Hilla není taková zábava. Film je sice vtipný a několikrát jsem se zasmál, ale prostě to nebylo ono, fackovačky za moc nestály a ani jich moc nebylo. Ostatní herci kromě Spencera za moc nestály a jejich postavy mi přišly děsně vynucený. Za mě čistý průměr 3*. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasická spencer-hillovina - jedna hudba pořád dokola, do Spencera všichni buší marně, ten rád dává pěstí shora na hlavu apod. Tentokrát však ze slavné dvojice chybí Terence Hill, tak aspoň jedním z amerických soupeřů je Riccardo Pizzuti, věčný záporák spencer-hillovin. Bohužel, to jediné, co tu má šanci zaujmout - a sice bitky - jsou tady na hraně trapnosti, takže tento film je u mě na hraně odpadu a zachraňuje to jen fakt, že jsem nechtěl film vypnout po prvních pěti minutách. I infantilní příběh o sportovních outsiderech se dá natočit lépe, jak ukazují třeba Šampióni. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama