Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rebecca (Barbara Niven) si jednoho dne uvědomí, že ač už má nejlepší léta svého života za sebou, nikdy nezažila orgasmus. Zatímco přemýšlí o tom, zdali je chyba v ní, nebo v mužích, jimiž se celý život obklopovala, přijde její sestřenice s nečekaným návrhem - sjednat si rande se společnicí (Jessica Clark). Snímek je dalším počinem lesbické autorky Nicole Conn (Elena Undone, Claire of the Moon). (playboxguest)

(více)

Recenze (20)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ta druhá hvězdička je snad jen za ucházející sexuální scény, které jsem beztak vydržela jen s hodně přivřeným okem, páč je jejich hlavní aktérkou nevzhledná téměř šedesátiletá baba a ne, to opravdu není hezké. Fakt nevím proč se s tím režisérka (autorka o něco lepší Eleny Undone) tak párala (některé záběry se snaží mít fakt vyumělkované), když si to své rádoby umění pak totálně zprasí obsazením. Tenhle film je prostě jen ohromná televizní břečka o tom, jak si bába před smrtí uvědomí, že by chtěla mít v posteli víc jak dvě kozy, pak se na ně hodinu bojí šáhnout a zbytek filmu už je zase nedokáže pustit. 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slza mi sice u tohoto erotického dramatu neukápla, ale po delší době jsem narazil na děj, který mě docela zaujal a ani moc nenudil. Nahota tu samozřejmě hraje hlavní roli, ale není tím nejdůležitějším faktorem – tím je psychologická stránka filmu, kdy obě ústřední dámy mají své problémy i radosti. Šedesátka jenž nikdy nepoznala opravdovou vášeň a orgasmus má tři děcka a debilního manžela. Oproti tomu mladá a opravdu hezká umělkyně a společnice za peníze, která má nejen hbité ruce, ale i mrštný jazýček. No a po zhruba hodině odmítání a studu tu máme trošku těch lesbických hrátek a „srdceryvný“ závěr. Popravdě kdyby mi na dveře zaklepala Jessica Clark, tak bych se asi neudržel – a srát na to, že je ve skutečnosti lesba…Není to sice žádná extra podívaná, ale dá se to přežít. Barbaru Niven si pamatuju ze starších kousků a ani v té době neměla s nahotou problém, je však jasné že s šedesátkou na krku už asi moc lidí její tělo neohromí… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

To byla teda další blbost na seznamu, kdo chodí na takové nápady. Herečky ubohý a příběh katastrofa. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Poeticky laděný snímek o ženě, která se vždy snažila aby její život a rodina byly perfektní, aby všichni kolem ní byli šťastní, až zapomněla na sebe. Až když je díky nemoci jasné, že její život má brzy skončit, si uvědomí, že za celá dlouhá léta nepoznala něco důležitého. Vášeň a touhu. Není to jednoduché, stojí to mnoho přemáhání sama sebe, ale nakonec najde, co hledala. Zamiluje se do mladé krásné prostitutky, která zaplní prázdné místo v její duši. Tolik k ději. Jinak souhlasím s uživatelem Kliq, film není o sexu ani hledání orgasmu, jak se nevhodně uvedeno v popisku, ale paří tam. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"A Perfect Ending" je dalším filmem, který u nás bude spíše neznámý. Moc se není čemu divit. Na jednu stranu snímek, který se snaží zobrazovat něco, co osobně považuji v naší společnosti za normální, na druhé straně nezachází do takových podrobností, aby bylo možné mluvit o snímku skandálním. Zároveň si říkám, že ani ta nahota zde není nijak závratně řešena, pořád jsou zde scény, kde si přes sebe herečka rychle přetahuje deku. Proč? Protože to tak mají v Hollywoodu prostě naučené. Z vlastní zkušenosti vím, že tohle se většinou neděje. Ať už já, nebo moje přítelkyně, když se jdeme z postele rovnou obléct, tak sebou deku netaháme, ale jdeme tak, jak jsme měli chodit v Ráji, kdyby to Adam s Evou nepodělali. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/a-perfect-ending-2012-30.html ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Brabaře Niven jsem hádala tak o deset let méně. Musela jsem se několikrát podívat na datum jejího narození, jestli jsem se náhodou nepřekoukla. Jedna z hlavních postav řekla, že věk má člověk pouze ve své hlavě. Pod to se můžu klidně podepsat. Tak proč by straší žena nemohla mít v posteli tu mladší a ještě se do ní zamilovat? Věk není problém. Problémem jsou pouze lidé. Erotické scény nebyly samoúčelné a ani prvoplánovité. Vyplývají z daných okolností, takže příběh nestojí pouze na nich, i když by mohlo vypadat, že jsou to nejzajímavější z celého filmu. Jak už tu někdo podotkl, tak nejsou nevkusné ani trapné. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Zcela soulasím s komentářem playboxguest. Ač je Jessica Clark (Paris) spektakulární, tenhle film dobrý není v rámci žádného ze žánrů, do kterého by se dal zařadit. A táta Kevina ze Sám doma tomu taky na kvalitě nepřidá. ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Žena středního věku, provdaná za bohatého manžílka, co se pokusil znásilnit nevlastní dceru, nikdy neměla orgasmus. To se ovšem změní, když ji její lesbická sestřenice dohodí společnici, do které se zabouchne. Od poloviny filmu tak máme možnost zhlédnout několik sexy lesbických scén. Mezitím sledujeme její na hovno život, jak se utápí v chlastu, a jak je její sestřenice šťastná. To už by bylo lepší snad i to porno. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Možná to je o sexu a erotice ale jako erotický film mi to nepřijde - jedná se spíš o jakousi konverzační poetickou hru na toto téma. O co se šetří nahotou o to víc se filozofuje. Zdá se mi to naivní a slabé, ale Jessica Clark je opravdu nádherná proto ta jedna hvězda. ()

PavelU 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení je krásný snímek, v němž může divák zprvu nabýt dojmu, že to tvůrci příliš oddalují, pomáhají si jen neurčitými náznaky. To ale po čase odezní a začne se dít to hlavní, co jsem od filmu očekával. Obě ústřední postavy jsou výtečně obsazené, docela to mezi nimi funguje. Abstraktní pojetí dodává podívané větší hloubku, poodhaluje více o té mladé společnici, retro perspektiva dobře ladí s atmosférou. Film je tak klasickou směsicí, jak si okořenit život, změnit jej, poznat něco nového, nebát se. Z toho též vyplývající nějaká ta špetka tajemství. Největší síla samozřejmě tkví v těch milostných scénách obou žen. Tady mi to lesbické pojetí plně vyhovovalo. Byly odvážné, pěkné a zábavné. Neomezující se čistě jen na sex. Závěrečné vyústění nepůsobí rušivě, naopak přidávající názvu snímku body navíc. Konec byl naznačen o pár minut dříve, ale tím by příběh vyzněl trošku jinak. Naštěstí to pak ještě pokračovalo dál. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo docela dost. Trochu zvláštní lesbický vztah (hlavně s ohledem na věk obou žen), milostné scény natočené celkem dobře, snad jen ten konec mi teda jako "perfect end(ing)" moc nepřišel. Trochu mi to připadalo, že autorka scénáře tak nějak nevěděla, jak to ukončit, tak to prostě nějak usekla. Dost podivně, bych řekl. Skoro bych čekal, že na konci bude někdo jiný na pohřbu někoho jiného. Ale jinak zajímavé, rozhodně bych řek, že to je to lepší ze žánru. Zdejší hodnocení mi přijde trochu nespravedlivé. No a jako chlap říkám Jessica Clark - krásné to stvoření, se nedivím, že na ní ženský letí:). ()

Kliq 

všechny recenze uživatele

Nazval by som to ako umelelecký film s erotickými prvkami. Ktoré nepôsoboli samoúčelne ale ako súčasť filmu ako niečo nevyhnuté a doplňújúce celý ten perfektný koniec. ()

Cunami 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, než dát 5 hvězdiček. Film mě dokázal uspokojit snad všemi pocity. 1. hvězdička je za dojatost, 2. za povzbuzenost, 3. za vášeň, 4. za neklid a závěrně uspokojení a nakonec ta 5. za motivaci. ()

PetMcHegoat 

všechny recenze uživatele

Americká Rosamunde Pilcher? Na první pohled možná, ale na ten druhý? Hodnotit tenhle snímek není jednoduché. To máte jako v krasobruslení, tam se taky řeší technikálie a umělecký dojem zvlášť. Co k té první stránce... no, v příběhových náznacích jsem se místy ztrácela, obrazová vzletnost byla na mě malounko kýčovitá, ale stylu filmu a dokreslení určité atmosféry tam seděla stejně jako hudba. Herecky, dalo by se říct, nad očekávání. Při vší úctě, provozovat v šedesáti takové postelové prostocviky, jako Barbara Niven, to chce odvahu. Klobouk dolů, má můj obdiv. Navíc tyhle scény vůbec nepůsobily trapně a nevkusně. To už se pozvolna dostávám k celkovému dojmu. Sama se divím, ale tenhle film na mě prostě emocionálně fungoval a né, že né. Minimálně mě přivedl k zamyšlení nad tím, jak velkou daň si může vybrat, u žen pocházejících z jakéhosi "jíného časoprostoru", intimní nenaplněnost. Zanechaná stopa výrazně promluvila do celkového hodnocení. ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Některé dialogy byly trošku zvláštní, ale jinak úžasné obsazení, skvělá hudba, výborné scény...ač normálně filmy s tímhle tématem nemusím, tenhle je opravdu povedený....úplně jiné, než jsem to čekala a co hlavně...nečekala jsem, že se mi to bude takhle líbit! :-) Taky mě zaujaly úvodní i závěrečné titulky. ()

stellie 

všechny recenze uživatele

Na milostné scény, ktoré by vo filme tohto typu mali vytvárať ten najväčší šmrnc, sa naozaj nedalo pozerať a najväčším problémom je - ako tu už bolo niekoľkokrát spomínané - obsadenie hlavnej herečky. Dej sa v prvej polovici tak vlečie, že dokým začnú spolu naozaj chrápať, už vám stará dávno lezie na nervy. Dve hviezdičky najmä kvôli Jessice Clark (Paris). ()

iscariot_st 

všechny recenze uživatele

Osobne si myslím, že tento film si zaslúži oveľa viac percent než na ČSFD má. Čakala som 110 minút plytkých otrepaných erotických scén, no ostala som naozaj milo prekvapená. Všetko malo pointu, vyvíjalo sa pomaly a postupne, dej sa neponáhľal, nik netlačil na pílu a samotná erotika (aj keď bola dôležitou súčasťou) nezohrávala hlavnú rolu tohto príbehu. Chémia medzi herečkami nečakane fungovala, ich "story behind" nebolo prvoplánové a sex nebol len o sexe. Koniec ma prekvapil, ale tak nedal sa očakávať klasický happy (perfect?) ending. Sto ľudí, sto chutí, ale za mňa 5 hviezdičiek. ()

Pyraghon 

všechny recenze uživatele

Film je koukatelny, ale nedoporučuji od něj mnoho očekávat. Céčková produkce je znatelně velmi laciná a místy až groteskní. Už jsem se dlouho tak nezasmál jak u některých vážných scén zde. Scénář je místy mírně hluchý, u herců je to kus od kusu, někteří velmi dobří, jiní dost slabí. Zkrátka film, který má od všeho trochu a pozorného diváka neurazí, ale ani nenadchne. ()

Reklama

Reklama