Reklama

Reklama

Ďáblovo pokušení

  • Itálie Un piede in Paradiso (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ústředním motivem filmu je souboj krásné ďáblice, v podání bývalé modelky a herečky Carol Alt (v čechách známá jako atraktivní jeptiška z romantického seriálu Mise lásky) a trochu popleteného anďěla (Thierry Lhermitte) o duši taxikáře, který si nikdy s ničím a s nikým nebere servítky (Bud Spencer). Klasický a hromadou úspěšných rolí prověřený humor se spoustou mlátiček, kterým se Bud Spencer proslavil ať už sám nebo ve dvojici s parťákem Terencem Hillem. (PetrPan2)

(více)

Recenze (31)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s Budem Spencerem a souboji dobra a zla. Carol Alt je překrásná a role "ďáblice" ji sedne. Ovšem nejvíce mne dostal Thierry Lhermitte v roli "anděla". Jinak se jedná o typickou spencrovskou komedii plnou humoru a samozřejmě rvaček :-)................ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Bud Spencer, docela příjemná zábava, pěkná a melodická hudba -děj je spíše průměrný/// Možná poslední Bud Spencer tak jak ho známe (nepočítám jejich společný film Blb a Blbec). A není to s ním tak špatné. Scénář je sice trošku řidčí a zápletka je jednoduchá ale nahoru to právě táhne náš bručou. Pohodová oddychovka./// Celkem 56%/// ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podpriemerny film. Spencer uz evidentne nevladze tak, ako tomu bolo v minulosti /Dva Vytecnici, Policajt Drabem/, a skor sa trapi. Neuspech, Spencer sa pokusa o to, na co uz evidentne nema.-- a uz ma to sralo. Ale vyslovene sralo. 5 % ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Člověk už tolik od toho v roce 91 nečeká, stejně překvapil. Vypadá i snad na deset let mladší! /kdo zná některé jeho filmy z let 90, ví o čem mluvím/ ...Těch dnešních 59 % podle mě je podhodnocený, je lepší než spousta z těch dřívějších let. 4/5 ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Souboj krásné ďáblice, v podání bývalé modelky a příležitostné herečky Carol Alt (v čechách známá jako atraktivní jeptiška z romantického seriálu Mise lásky) a trochu popleteného anďěla (Thierry Lhermitte) o duši taxikáře, který si nikdy nebere servítky (Bud Spencer). Klasický a hromadou úspěšných rolí prověřený humor, kterým se Bud Spencer proslavil ať už sám nebo ve dvojici s Terencem Hillem. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Souboj nebe s peklem prostřednictvím bodrého taxikáře, skvělý nápad. Hodně ironie, vtipu i satiry. Zástupci nebe i pekla nemají chybu. Skvělé výkony, zejména Carol Alt je skutečně čertovsky krásná. Celkově je to celkem jednoduchý snímek, ale člověk se u toho dobře pobaví a Bud Spencer má u mě vždy o hvězdičku víc. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tradiční Budspencerovina, mám rád bručícího Buda Spencera. Hloupoučkej příběh, humor a akce - ta ale přijde až v posledních 15 minutách. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Boháči jsou vyděrači, chudáci jsou vydíraný, lidé vyhrávájí, prohrávají, zabíjejí a milují...no a bůh s ďáblem a s Budem Spencerem se tomu všemu smějí. Občas jsem tam měl mišmaš zvuku, ale nevim jestli to nebylo pouze verzí. 60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s Budem Spencerem, který ničím neoslní a zároveň ničím neurazí. Ani těch pěstních soubojů, kterými byl Spencer známý, není ve filmu moc. Objeví se až v samotném závěru, kdy už do sebe naráží desítky taxíků, které vypadají jak auta státní bezpečnosti. Tyhle kaskadérské scény s auty na konci filmu jsou vlastně tím nejlepším a jediným oživením tohoto filmu. Naopak neoslní vůbec Carol Alt, která není až tak přitažlivá vzhledem k tomu, že hraje ďáblovu vamp. [581. hodnocení, 30. komentář, 60%] ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mezi sériemi snímků ´Big Man´ a ´Extralarge´ natočil Bud Spencer tento snímek, kterým se měl údajně vrátit k akčním komediím v jeho typickém stylu, ale jak máme možnost vidět, zůstalo to někde na půl cesty. Nátura postavy, kterou hraje, je v jeho podání sice víc než známa a hlavně fanoušky očekávaná, ale scénář je bohužel bez patřičného lesku a nápadu. Námět není špatný, jenomže když tomu chybí převážně více humoru a akce, ani Bud s tím nemůže více udělat, ať se snaží sebevíc. A je to škoda, neboť se tak jedná o jistojisté zklamání. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Já se u toho zasmál. Mám rád Buda Spencera a jeho filmy. Kdo měl rád Spencer-Hillovky, nebude vyloženě zklamán. I když nějaké mouchy tam samozřejmě byly... ()

Reklama

Reklama