Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Recenze (819)

Brunky 

všechny recenze uživatele

Na film som sa tešil cca. pol roka a tak moje očakávania boli asi priveľké. Po prvé, hlavný hrdina je super scenárista a režisér, ale na hlavnú postavu, ešte popri dosť veľkých hereckých menách proste nemal. Najviac som sa tešil na Neesona a Harrisa, ktorí, ale dostali vo filme obrovsky málo priestoru. Sexuálne, nechutné, morbidné a podobné vtipy mám rád, ale tieto mi nejako extra vtipné neprišli, samozrejme svetlé chvíľky boli. Film nenudil ,ale ostal priemerom... ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce, co chce, ale Seth hrát umí. Možná ne tak, jako Charlize nebo Liam, ale rozhodně za nimi nijak nezaostává. Film je napěchovaný skvělými i slabšími vtipy, nicméně příznivci Sethova humoru budou nadšení. Kýčovitě krásné záběru divokého západu potěší, filmová hudba je výborná (Moustache song a závěrečná Million ways to die jsou perfektní), četná herecká camea diváka rozesmějí (Great Scott!). Film tak příjemně utíká a na závěr se bude divák sám sebe ptát: "Vážně jsem viděl zadek Liama Neesona?" :) Suma sumárum se mi Sethův herecký debut moc líbil a doufám, že v takovýchto filmech bude pokračovat. Jeho smysl pro humor mně totiž absolutně vyhovuje. Oh my God! That went south so fuckin' fast! ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Krasny priklad toho, kde trailer vystriela 90% dobrych scen. Len bohuzial to neni problem traileru, ale filmu. Zopar extra vtipov sa najde (nevadila mi ani ich krcmova uroven), velmi potesia 2 camea, no ale je tam aj dost hluchych miest. Ale napr. napad s fotografovanim je super, skoda ze tam nebolo viac takychto narazok. [#36/2014] ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to nebylo tak debilní, jak jsem si myslel. Podle mě hlavně díky dobrým hercům a herečkám. Humor pana MacFarlane mi sedl tak napůl. Někdy je to už trapné a zbytečné. V úseku, kdy se učí střílet jsem chcípal smíchy, to se fakt povedlo, i když to bylo laciné, neoriginální, bylo to prostě hezky přirozeně zahrané. Na jednu projekci dobré. ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Strašně nevyrovnaný film, což je škoda, protože MacFarlaneovy humory mi jinak poměrně sedí. A tady je všechno. Od poměrně chytrých vtípků po ty totálně trapné a zbytečné. Navíc se film subjektivně docela vleče. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Mohla to být zábavná komedie, bohužel takto tvrdě nucený humor nefunguje a z filmu jsou dvě hodiny zabitého času. Snad jedinou výjimkou je Charlize Theron, která se mi velmi líbila a role Anny jí skvěle padla. ()

jirkis 

všechny recenze uživatele

Fajn pro zasmání, ale nic pamětihodného. Místy trochu trapné, místy opravdu vtipné. Sem tam nějaké nechutnosti, ale to není nic nového. Celkově nejsem překvapen, ale jako odpolední film pro pobavení to poslouží dobře. /65%/ ()

Krchy 

všechny recenze uživatele

Je to tak pitomé, až je to dobré. Každopádně to čisté čtyři nejsou, některé scény jsou tam opravdu navíc (třeba celý Ribisi), pointa taky nic moc, ale zase na druhou stranu Liam Neeson si to dává, některé dialogy jsou fakt geniální a Charlize... No, ta prostě je a tím to na ty čtyři vytáhne. A knírková píseň je vážně chytlavá :) ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Seth MacFarlane a jeho westernový galimati(fuck)yáš, aneb ne všechny vtipy snesou papír i celuloid at the same time. Seth jde defacto ve všem proti westernovému, ale i dobovému klišé a mnohdy se mu to daří (viděli jste někoho smát se na fotce?:-)?), semtam trhá bránice (celý Neil Patrick Harris, vztah Giovanniho Ribisiho), ale mnohdy je ohlušujícím způsobem trapný a v neposlední řadě nepochopitelně brutální, přičemž jediné vtipné úmrtí je s ledovou kostkou. Po Tedovi by se měl MacFarlane vrátit pokorně na zem, neobsazovat se do hlavní role (velmi suchopárný výkon) a více si vážit skvělých herců, kteří ho jako tvůrce respektují a nevkládat jim do úst každou repliku, která ho při mokrém snu napadne. 50% ()

HyneX 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu nebylo tolik zbytečných fekálních scén a pokusů o vtipnost za každou cenu, bylo by to o mnoho lepší. Z mého pohledu ty všechny rádoby vtipný věci táhly film dolů. Ale to, že nakonec skutečně přiložil sojku a DeLorean ve stodole jsou důvody, proč se dívat. Jo a vlastně taky písnička o knírech byla docela příjemné zpestření. ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Parodie westernu, která pobaví, ale rozhodně nenadchne. Některé vtipy jsou perfektní, u jiných zakroutíte i hlavou. Odkazy na jiné filmy jsou předneseny takovým způsobem, že prostě vyzní do prázdna a vám se možná tak mírně zvednou koutky pochopením. Nějaký "břichabol" případně slzy ale od smíchu nečekejte. Myslím, že to mohlo dopadnout mnohem lépe. ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Možná prvních 30 minut jsem si rval vlasy, co že jsem to pustil za blbost, ale to bylo asi tím, že jsem si musel zvyknout na druh "trapného a nekorektního" humoru, který ovšem na konec vyzní tak jak má. Řekl bych standard + * za příjemné odkazy na jiné snímky a recesi. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

skrz na skrz prumerna komedie, ve ktere se nam reziser trochu urval ze retezu... je zkratka az prilis ukecanej a nejak to jeho plkani neni moc vtipny... nekolik scenek je fajn a parkrat jsem se i zasmal, ale rozhodne jsem cekal vic... nejvice tak potesi kupa odkazu na jine filmy a miniroli znamych hercu... 50% ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Seth MacFarlane tyhle humory umí. Má jen dvě slabiny. Zaprvé si neodpustí nevkusnou míru vtipů o hovnech a zadruhé obsazuje sám sebe. Škoda, být v hlavní roli opravdový herec, mohlo to být za 4*. PS: Parádní camea (Back to the Future rulez!), Marvel se tu může přiučit... ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Když se prokousáte ale opravdu obrovskou hromadou ovčího hnoje,dostanete nejwesternovatější hudbu a nejmonumentálnější Monument valley široko daleko. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Fekální stupidní humor, ale nasmál jsem se jak chovanec ústavu a Barney, co na veřejnosti sere do klobouku...no tohle je kravina, ale uvědomuje si to a staví si na parodování všech westernů. Oddychovka na nudné neděle. ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

MacFarlane začal celkem dobře, ale pak do toho přišla vážná milostná linka a celej film rozpoltila. Chtěl bych, aby se držel jen jednoho: buď 100% retard / fekál / nevkus nebo 100% romcom. ()

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama