Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Buda mám rád i v jeho samostatných filmech, ale tohle je teda něco. Určitě na tom hraje fakt, že jsem to neviděl jako malý, takže nostalgie u tohohle filmu určitě nezafunguje. Každopádně musím říct, že jsem od začátku byl vytočenej z toho malýho kluka, co tady hraje mimozemšťana. Jako malej bych to asi bral, ale takhle opravdu ne. Dvě hvězdičky dávám jenom ze soucitu a s tím, že se na dvojku určitě nepodívám. To si radši pustim policajta Rizza v Milionovém brouku s tím, že lepší filmy s ním určitě jsou, a není u nich ani za potřebí nostalgie. Šerif a mimozemšťan je prostě hrůza, kde když nezabrousí nostalgie, tak dle mého tenhle film v hodnocení nedopadne nejlépe. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co to máš za zlozvyk? Bude tě bolet hlava." Padouch Brennan však napadá rád a na nějaké to zatlučení šerifovou pěstí do země nehledí. Šerif Hall je zkrátka sympaťák, dost se podobá Budovi Spencerovi, rány rozdává solidně, armádu naporcovat umí, s horou jídla na talíři si taky bez problémů poradí a jeho řidičské umění mě rovněž zaujalo. Horší je to s mimozemšťanem maskovaným za lidské mládě, ale ryby umí lovit stylově, tak ho taky beru. A ta rodinka tlustoprdů na pikniku mě pár nocí strašila ze spaní, protože něco tak zábavně nechutného se jen tak nevidí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která těší spíše z nostalgie, než z kvalitního příběhu, ale dívat se na to ještě dá. Bud Spencer ve své typické roli drsňáka, který každého odkrágluje v pěstním souboji a do cesty se mu připletl malý mimozemšťánek s hračičkou, která umí supr věcičky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Den před tímto filmem jsem shlédl Bílého draka, u kterého jsem se podivoval nad tím, že si autoři vystačili s jedním jediným hudebním motivem. A vida; máme tu další ukázku toho, že hudba ani zdaleka nemusí být tím nejsložitějším, co dostane divák naservírováno. Na rozdíl od Bílého draka mě však zde hudba nerozčilovala, a i po dvacátém zahrání ústřední melodie mi do příběhu seděla. Co je to však platné, když všechno okolo je ještě prostší, než samotná hudba. A to je, v porovnání se čtyřmi akordy na hodinu a půl, skutečně na pováženou. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je krásně vidět jak funguje nostalgie a jak si postupně človek idealizuje veci dávno minulé. Ti co videli šerifa v detství hodnotí hodně vysoko. Ti co si jej pustili poprvé při současné DVD premiéře tohoto snímku na českem trhu jsou zklamáni. Mezi ně patřím já. Nula procent Buda Spencera a jeho bitek. Nula procent honiček jen jeden otravný malý capart s umělohmotným zázračným "paprskometem" a lehký nádech komedií 70tých let. To je bohužel vše. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Sympatický rodinný film s hudbou připomínající Abbu, v němž byl Joe Bugner poprvé při závěrečném zúčtování na straně Buda Spencera. A šlo jim to spolu dobře. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda dost velké zklamání, Spencer v polopohádce je jako trnem v oku, a ten úsměv malýho hajzlíka mě dost iritoval. Hodně slabé 3*. Bohužel ani pokračování se moc nepovedlo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Starman, E.T. Mimozemšťan a klasické mlátička Buda Spencera v jednom? Vypadá to jako zajímavý mix neslučitelných chutí. Výsledkdem je však fádní nuda, kterou nedokáže oživit ani těch pár vyjímečně vtipných momentů a bohužel ani nostalgie a jeho umístění mezi dětské filmy. V osmdesátých letech možná u capartů fungoval, o třicet let později už to však neplatí. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No úplně to špatný neni, ale je to takový víc pro mladší obecenstvo, než pro ty co čekali něco ala Bud louskající hlavy všem, kteří se o to koledují.  A je tedy pravda, že se ten malý klučina, měl zůčastnit konkurzu na film "Přichází Satan" a jediný důvod proč se tak nestalo, je ten že na tu roli byl ještě moc malý. Ale dvě velký bitky sou slušný a sem tam nějaký ten humor, který funguje. Je to takový ten lepší průměr. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi si to muselo přijít. Po všech policajtech, dobrodruzích a dalších sympatických hrdinech musel přijít za Budem mimozemšťan... Námět je fakt debilní, a kromě tradičně dobrého soundtracku není Italům co pochválit. Začátek je extra stupido (včelař naháněný armádou), pak naděje v klukovi co tvrdí, že je odjinud, ale ve zbytku filmu jen honička s armádou a pár fackovaček přes předřezané stoly. Jiří Zahajský jako druhý nejlepší dabér (po Rudovi) dělá co může, Spencerovi ale pomoci nemůže. Ruce pryč, šetřete svůj filmový život. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s ostatními, že tato komedie má hodně průměrnou úroveň. Přece jenom Bud Spencer hrál v mnoha lepších filmech. Nicméně tenhle kousek bych zaškatulkoval hlavně do „rodinné scifi/komedie“, která neurazí, menší publikum se pobaví a ti starší zasmějí akčním scénám. Na druhou stranu je však potřeba říci, že místy tomu dost chyběla šťáva, která trochu uspávala. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Čekal jsem více. Slibný děj, ale tvůrci nedokázali využít potenciál. Toho mimozemšťana měli ztvárnit úplně jinak a ne jen, že to bude obyčejný malý kluk, který bude mít nějaké zařízení (paprsek), kterým bude dělat neobyčejné věci. Mohli si také spustit Spencerovské bitky, kdy Bud všechny zmlátí a nikomu se nic nestane, ale Bud je jako vždy vítěz. Možná mé hodnocení je ovlivněno také tím, že tento film jsem neviděl v dětství, ale až teď v mé pokročilé dospělosti. Třeba se někdy podívám i na 2. díl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bohuzial (alebo skôr nastastie) som tento film nevidel v detstve, takze ma k nemu neviaze ziadna nostalgia. No a dnes to uz proste absolutne nefunguje. Je to detsky film v tom najhorsom zmysle. Plny infantilneho trapneho humoru v ktorom postavy nesikovne padaju alebo sa otravne pitvoria. Vdaka tomu mi boli vsetci nesympaticky. Nezaujal ma ani ten maly chlapec a Bud to sam neutiahne. Cely film je strasne nevyrazny. Jednu hviezdicku davam za tych par bitiek, ktore sice pôsobia akokeby ich dali do filmu dodatocne, kedze tam hra Bud, ale aspon na ne sa dalo pozerat. Dvojku rozhodne riskovat nejdem. 2/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako decko som mal tento film rád, dokonca som si z papiera vyrobil niečo, čo sa podobalo na tú zázračnú vecičku, čo mal malý mimozemšťan a hral som sa, že môžem aj ja robiť podobné kúsky. Po 30 rokoch ale nostalgia zmizla, ostal len film s infantilným dejom a otravnou melódiou... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

K hodnoteniu možno prispela aj moja návšteva tohto filmu v kine. Ako malý chlapec som samozrejme nevedel od plátna odtrhnúť oči. Dnes sa nad tým iba pousmejem a dám snímku zaslúžené 3*. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, aby to nebylo až moc primitivní. Ale nakonec se z toho vyvinula, poměrně roztomilá rodinná komedie. Ničím nenáročná a hlavně s Budem v hlavní roli, což jí dost zachraňuje a davá charisma. Ta čtvrtá hvězdička je především za něj. Jinak je tento film, ale v jeho kariéře trochu nevšední. Je dost dětský (i když všechny filmy s ním jsou takové sympatické pohádky ze současnosti) a Bud zde je spíš za takové hodného dědulu než za drsňáka. Bitek zde moc nenaleznete. Film je zkrátka čistě rodinný film u kterého se dá příjemně odpočinout a když trošku přivřu oči mohu i říct že potěší i diváka jakkékoholiv věku. Tedy pokud máte rádi Buda a nad okouzlující pohádkou o jednom málem ufonkovi se dokázete povznést. Já se celý film usmíval od ucha k uchu, nad tou občasnou nenapaditostí jsem se pokoušel mávnost rukou a jsem spokojen. Na pokračování se rád podívám. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další střípek do skládačky mého dětství. Takže, moje hodnocení je silně ovlivněno velkou dávkou nostalgie, přestože je to taková blbůstka. Šerif byl velmi sympatický chlápek, kterého si oblíbil malý mimozemšťánek, ale řekněte mi, kdy nebyl Bud Spencer sympaťák. Takový film ani neexistuje. Armáda, která chtěla získat malého chlapce, byla vážně trapná. Však je Bud taky pěkně spacifikoval. O hudební doprovod se postarala dvojice Guido a Maurizio De Angelis. Jejich jména vám asi nic neřeknou, ale filmy ano. Stačí jmenovat pouze jeden a budete hned vědět o koho jde, JESTLI SE ROZZLOBÍME, BUDEME ZLÍ. ()

Reklama

Reklama