Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středověký voják Ettore cestuje napříč Evropou se svými partnery a hledá nějakou bitvu, ve které by si vydělali peníze. Když narazí na španělský hrad v obležení francouzské armády, musí se v první řadě rozhodnout, která strana pravděpodobně vyhraje a tedy zaplatí jejich gáži. Zdá se, že to budou Francouzi,ale po několika nepříjemnostech raději změní názor a přidají se ke Španělům. A tak musí Ettore vymyslet, jak Španěle udržet bojovat dostatečně dlouho, než dorazí posily. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bráškové De Angelisové si opět dali hodně záležet. A svou rozverně hravou hudbou doprovodili rozverný film o válečné řežbě. V hlavní roli nezvykle štíhlý Bud Spencer není jedinou zajímavou postavou. A z celého filmu přímo sálá až neuvěřitelná pohoda. Jeho sledování nedoprovázely salvy smíchu, ale celou dobu jsem se skvěle bavila. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: BARRANDOV = 17.5.2011, réžia českého znenia (Barrandov) = JINDŘIŠKA ŠVECOVÁ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 14.1.2015, réžia slovenského znenia (JOJ 2014) = (15.1.2015) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Žvýkejte pomalu, ať vám to semínko déle vydrží........ Čekal jsem víc Italské akce a víc Francouzského humoru, ale nebylo to ono. Chvilkama to bylo i nudné, vtipy nejsou vyšperkované a humor je moc ukřičený. Jeden z těch horších filmů, kde hraje Bud Spencer. CITÁT - Škoda, že jsme jen herci.......... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Historická fraška, kde si hodně užili kaskadéři a Bud Spencer. Ten opět nikoho nešetří a rozdává své tvrdé údery na všechny světové strany. Tenhle film samozřejmě nepatří mezi ty nejzábavnější, co na svém triku Bud Spencer má, ale je to spíš taková rozverná zajímavost. Vůbec bych neřekla, že Bud hrál se svými kolegy italské žoldáky. Mě přišli jako barbaři. Úžasná je scéna, kdy v městečku nemají co jíst a večer číhají na šneky a pak z nich vaří polívku, nebo spíše vodu s petrželkou. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ani evidentně vysoký rozpočet nedokázal zvrátit trend, že až na vzácné výjímky ("Policajt drábem", "Buldozer") trpí všechny Spencerovy filmy nezajímavými příběhy a přemírou infantilních vtípků. Nepomohla změna prostředí, ani několik známějších tváří italských filmů té doby, ani osvědčené skladatelské duo bratří Angelisů. O zklamání ale mluvit nemůžu, Spencer hrál i v horších filmech ("Aladdinova lampa", "Bomber"). A alespoň v první polovině se "Vojákovi štěstěny" místy daří i docela dobře bavit. Skvělý je dialog: "A kdo teda jste?" "Namáhejte trochu mozek, přemýšlejte. Když jsme v Itálii, kdo jsme?" "Němci." Pak už na mě bohužel šla nuda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nebývale pohublý Bud Spence (samozřejmě v porovnání se svou obvyklou postavou) mě v rytířské zbroji celkem nudil. Asi pořebuje odhodit ten oblek pro tanky, aby to bylo lepší. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost... Naivní až na půdu, sem tam vtípek, nějaké ty pěstní souboje s Budem Spencerem, aspoň že hrad je opravdový a kostýmy reálné, tohle můžou moderní FX filmy jen závidět. Když chcete zabít čas... ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer a Enzo Cannavale vo vlažnej komédii zo stredovekého prostredia, kde bojujú za tých, ktorí im viac zaplatia. Bud už hral aj v lepších komédiách, ale rozhodne túto by som nepodceňoval, myslím, že je to celkom fajn film. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Slušná historická komedie. Film u nás nikdy dříve neběžel, až ted na TV Barrandov. Škoda, je to opravdu příjemný a vtipný film.Tu hvězdičku strhávám hlavně za český dabing.75% ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

V první polovině jsem se docela bavil a sledoval s povděkem Spencera ve středověku, ale konec filmu mi už přišel slabší... asi proto, že bylo dopředu jasné jak to dopadne ;-) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Keď som snímok videl ako malé decko tak som sa nesmierne zabával. Vo vyššom strednom veku však som názoru, že ide o horší snímok s Budom Spencerom, akčné scény sú viditeľne hrané a postrehol som aj nudu. ()

Vaso 

všechny recenze uživatele

Je to takový slabý odvar komedií s Terencem Hillem. Pokus zasadit pěstmi a silou se ohánějícího Buda do středověkých kulis, který mi nějak vůbec nesednul. Ani děj ani dialogy mi moc vtipné nepřipadají. Asi o nic nepřijdu, když to nedokoukám. Slabé 2* ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

B.Spencer bez T.Hilla a není to ono,nemá to šťávu jak rváčské scény tak komické scény,historická komedie s nudným příběhem, nepomohlo ani dost né moc zábavných bitek.Jeden z těch přehlédnutějších snímků s B.Spencerem. ()

Igi155 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v tomto filme veľmi milo prekvapil a vytiahol to na 5 hviezd z niekoľko dôvodov.Za prvé je to hudba ktorá je tradične z dielne bratov Angelisovcov ktorý tentoraz vytvorili hravú hudbu ktorá pri bitkách vytvára dobrú atmosféru.Ďalej je tu slabší humor ale zopár vtipov sa tu nájde.Postavy sú zaujímavé a netradične štíhli Bud rozdáva rany ako o život.A kostými a prostredie sú fakt super. ()

Reklama

Reklama