Reklama

Reklama

Layla Fourie

  • Česko Layla (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Film Layla vypráví o mladé svobodné matce, která žije se svým malým synem v Johannesburgu. Když začne pracovat jako obsluha detektoru lži pro bezpečnostní agenturu, doufá, že konečně našla stálou práci. Připlete se však do nehody, musí zachovat tajemství a je lapena do nebezpečné sítě lží a podezření. Neobyčejný thriller režisérky Pii Maraise se noří hluboko do jihoafrického politického a společenského prostředí, které je stále ovlivněno rasovým konfliktem a strachem. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (5)

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Film, který nikoho nesoudí a neurčuje, co je dobré a co špatné. Dějové linky jsou předkládány tak, aby si divák utvořil názor sám. Překvapuje mě poměrně nízké hodnocení zde, osobně film považuji za slušný průměr. Jedná se o příběh, který působí uvěřitelně a tak, že by se to všechno klidně mohlo stát.. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Téma a scénář dobré ale zpracování jedna katastrofa.Ukoptěné dlouhé záběry na matku a syna jak se na sebe dívají to vás hned od začátku otráví.Z filmu jako příběhu musí být nějaký zážitek,něco co vás zaujme.Ale tady se u mě bohužel tak nestalo. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Žena, která pracuje na polygrafu omylem srazí autem chlápka a zabije ho, to vše v JAR, aby byla zohledněna i rasová linka scénáře. Následuje trochu ukoptěné pole nepravděpodobných náhod a výčitek svědomí. Nějak mě to neoslovilo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama